Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trioza

depilacja

Polecane posty

Gość trioza

Witam :) Piszę być może z głupim problemem, ale dla mnie jest całkiem istotny. Chodzi mi o depilację okolic bikini. Jestem nastolatką i dopiero na starcie w tym temacie :) Ogólnie wszystko jest takie proste - depilacja nóg, pach, regulacja brwi. Proste, łatwe i wykonalne. Natomiast szczerze mówiąc w kwestii depilacji okolic bikini... po prostu nie wiem jak się do tego zabrać. Ani też, szczerze mówiąc, jaki efekt powinnam uzyskać. Bardzo, bardzo proszę o rady i wskazówki - zarówno w kwestii sposobu jak i oczekiwanego rezultatu :) Liczę na Waszą wyrozumiałość... Pozdrawiam! :)

Gość trioza
Proszę :(

Gość Malina281457
Heej ;) myśle,że poprostu podczas kąpieli powinnaś dokonać tego zabiegu w wannie maszynka innej metody chyba ni ma , moje koleżanki używają depilatorów i to z końcówkami masującymi a mimo to strasznie narzekają na depilacje nóg dlatego myśle,że ta metoda odpada przy depilacji okolic bikini, wosk też boli :) a wiec maszynka i mydełko zostaje i na gładko najlepiej:)

Gość Torunianka A
Witaj, , zabieg depilacji jest prosty i bezpieczny tutaj masz film z zabiegiem depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj też że cena zabiegu nie jest , polecam poczytać o różnicy między laserami Vectus i lightsheer

Gość Alina 22
Pomocy! Nie radzę sobie z nogami. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Zastanawiam się nad depilacją laserową, ale czytałam, że jest kilka rodzajów laserów. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Czy to prawda?

Gość Kasix 27
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od wielu lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Z samego początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mirka 123
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Jest mega zadowolona. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Było w sumie bezbolesne. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość RootGirl 88
Znajoma miała depilację laserem, jak dobrze zapamiętałam, to postawiła na Palomar Vectus . Jest bardzo zadowolona. Też byłam zachwycona rezultatem. Już po jednej sesji widać było działanie lasera. To był świetny ruch. Nie czuła bólu. Mega rezultat. Jeśli macie dylemat czy warto zdecydować się na depilację laserową, to naprawdę polecam. www.kor.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-depilacja-woskiem