Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggi_24

czy to możliwe??

Polecane posty

Gość aggi_24

Witam, jestem właśnie w 23 dniu cyklu. Długość cykli mam różną bo od 28 do 32 dni. Czuje takie dziwne ciągnięcia w podbrzuszu, czy możliwe,żeby to była ciąża? Mogę już zrobić test? Jak myślicie?

Na test chyba trochę za szybko . Poczekaj jeszcze z tydzien wtedy bedziesz miala większą pewność . Zazdroszę Ci .. ;( I gratuluję;)

Gość aggi_24
:) no na razie nie masz czego, pewnie to okres się zbliża :P

Gość aggi_24
no było było :) ale że cykle mam nieregularne to trudno cokolwiek stwierdzić ;P

Ja bym poczekała z testem. Sama mam cykle 30-31 dniowe i w dniu miesiączki mi nic nie wykryło (robiony z porannego moczu) a na drugi dzień dwie grube krechy(robiony po południu)

Gość aggi_24
poczekam do przyszlego tygodnia, moze wtedy sie cos wyklaruje.. na pewno :)

Kurcze , a ja nie wiem już co mam robić . Niby dopiero w sobotę mam owul ale staram sie już teraz .. . Może się uda i będzie mała Nikolka . ;)

Gość mntfgwesaz
Nikola to imię dobre dla kurewki ze slamsów :D:D:D

Gość onaonaona2
dziewczyny nie zaszlyscie nawet w ciaze a juz imiona wymyslacie? ja jestem w koncowce I trymestru i jakos nie mysle o imionach :) nawet nie wiem co to bedzie, ale gleboko licze na chlopca :) bo zawsze chcialam miec 1 synka, jesli bedzie corka no to coz z mostu nie skocze ;p drugie dziecko to mi obojetne jakiej plci bedzie :)

Gość puknijcie
sie w glowe, jak mozna tak mowic o dziecku, rozumie ze moze sie imie nie podobac, kazdy ma swoj gust i dobrze bo jakby bylo inaczej to mielibysmy same anie na swiecie. Tak jak w sklepie jeden kupi bluzke a inny stwierdzi ze ochydna i nic dziwnego w tym nie ma, ale zeby tak nazywac dziecko (kurwa) to chyba lekka przsada

Gość malieczkaa
boshe jeszcze sie okres nie spóznia moze to ból na okres a ty juz myslisz autorko ze to od razu ciaza ale ty niecierpliwa ból podbrzusza nie oznacZa ciąży

Tyklo z tego co wywnioskowałam to autorka chyba nie chce dzidziusia jeszcze :) No cóż , mi się podoba imię Nikolia i jak bedzie córka to tak będzie miała na imię a krytyka innych mało mnie interesuje . A właśnie zrobiłam dziś test .. Pozytywny !!!!! ;)

Gość eejjj
zdemoralizowana pisalas ze jutro masz owu wiec jakim cudem dzis test ci wyszedł pozytywny? chyba cie troszke poniosla wyobraznia

Gość jestesjuz w ciazy?
sprobowac nie zaszkodzi, ja za pierwszym razem (cylke 32 dni) test mi pokazal 2 keske dopiero w 35 dniu a teraz przy tych samych cyklach w 27 dniu wiec roznie to bywa zalezy kiedy byla owulacja

Gość jestesjuz w ciazy?
i w obu przypadkach tez mnie brzuch tak ciagnal jak na okres ponad tydzien przed

Bo z moich obliczen tak wyszło . Ale zrobłam test i okazało się ze jestem . Poszłam więc dzis do gin i on powiedział ,ze to 5 tyg i 3 dn ale zapytałam czemu mialam miesiąćzkę a on powiedział , że u niektórych tak jest .

Gość aggi_24
Autorka chce dzidziusia :) i nie wiem co w tym zlego,ze pytam czy mozna zrobic test, niektore kobiety robia kilka dni przed okresem i wychodzi im ,ze sa w ciazy :) Apropo gratuluje Zdemoralizowana :)