Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka777

Orgametril

Polecane posty

Gość Studentka777

Witam. Dziś lekarz przepisał mi ten lek.Czy któraś z Was go brała? Jest dobrze tolerowany?

Gość petelkaaaa
ja go biore juz dosc dlugo i jest oki ps.a na co konkretnie ci przepisal?

Gość Studentka777
Przepisał mi na cystę na jajniku :-(. Boje się brać prochów tego typu, no ale nie mam wyjscia.Wolę tabletki niż operacje.Może akurat pomogą.Ech...

Gość petelkaaaa
ja biore juz bardzo dlugo zeby uniknac zabiegu(miesniaki) i narazie jest w porzo zadnych skutkow ubocznych tez nie bylo.od ktorego do ktorego dnia cyklu masz brac?

Gość Studentka777
Od 15 dnia cyklu,2 razy dziennie po 1 tabletce. Miałam wziąć już wczoraj ale bałam się okropnie skutków ubocznych. Wcześniej dostałam Danazol 2 razy dziennie po 1 tab. Po nim czułam się ok ale moja cysta nawet nie drgneła. Ja też panicznie boję się operacji. Tabletkę wziełam pół godziny temu i teraz siedzę,czekam i nasłuchuje mojego organizmu.Ech...mam chyba zjechaną psychę. A Ty Petelko po ile tych tabl brałas?

Gość Studentka777
Gin przepisał mi 2 op. i nie kazał robić żadnej przerwy.

Gość petelkaaa
ja od 16 do 25 dnia cyklu po 1 tb juz przeszlo rok tak....zadnych skutkow ubocznych nie bylo...Ty masz brac przez 2 mies to krociutko,wiec spokojnie bierz,wyluzuj sie usmiechnij,w koncu przepisane przez lekarza;-),gdyby cos zawsze mozna odstwic,ale mowie Ci u mnie nawet przy tak dlugim braniu nic sie nie dzieje

Gość Studentka777
Petelko, ale on kazał mi brać 2 dziennie :-( Czy po tych tabl.Twoje mięsniaki robią się mniejsze ?

Gość petelkaaa
hmmmm to pewnie bedziesz brala krocej....ja jestem jeszcze przed wizyta kontrolna jak juz bede po napisze ci co i jak

Gość Studentka777
Dobrze Petelko. Daj znać jak już bedziesz wiedziała. U mnie jakby co, narazie skutków ubocznych nie widzę :-) Oby tak dalej. Pzdr.