Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka80

dziecko odkrywa się w nocy

Polecane posty

Gość tamarka 43
Podobno dziecko przestaje się odkrywać w wieku 7 lat

Gość Beolka
Do siódmego wieku życia mojej córce jeszcze daleko, zresztą, co to za bzdury, dorośli ludzie też się odkrywają, a autorce chodzi chyba o to, jakie warunki zapewnić dziecku do snu, żeby nie było mu ani za gorąco, ani za zimno. Co do prania pościeli Nino, to mogę zapewnić, że nawet po wielokrotnych praniach nie traci żywych kolorów :)

Gość weronika_weron
Tez uważam, że dziecko tak jak dorosły odkrywa się wtedy, kiedy czuje taką potrzebę, czyli kiedy jest mu za gorąco. A wiadomo, że spocone dziecko łatwo się przeziębia. Dlatego tak ważny jest wybór pościeli, najlepiej w 100% z bawełny. Rozumiem, że ta pościel Nino jest wykonana z bawełny?

Gość lemia029
Tak. Zdaje się już tutaj było pisane o tym, że pościel Nino jest wykonana ze 100% z bawełny.

Gość AlutkaMamutka
Raczkującego maluszka można ubrać w tradycyjny śpiworek, ale energicznego, który już staje – to trudne. Mój synek ma 17 miesięcy i nie sposób go ubrać w tradycyjny śpiworek, bo to krepuje jego ruchy i budzi sprzeciw. Ja odkryłam polarowe śpiworki z nogaweczkami. Maluch się nie rozkopie a może w nim stać i nawet chodzić. Super, polecam. Nawet suwak otwiera się od dołu do góry, żeby łatwiej było pieluszkę zmienić w nocy. Zakładam po kąpieli i wieczorem nosi go jak szlafroczek. Trudne do kupienia a Polsce ale widziałam na allegro. http://allegro.pl/listing/listing.php?string=spiworek+do+spania+z+nogawkami&search_scope=

Gość zolwikdospania
Hej Drogie mamy, otóż mamy specjalnie na to zaprojektowane rozwiazanie żółwik do spania, właśnie z myslą o odkrywających sie w nocy dzieciach :) i oczywiście dla całej resztyu też, żółwik pozwala nam na utrzymanie odpowiedniej temperatury przez cała noc, z kołderka lub bez, POLECAM. wystarczy wpisac na all egro Żółwik do spania lub na OLX https://www.olx.pl/oferta/spiworek-dzieciecy-zolwik-do-spania-16-36-miesiecy-CID88-IDiab2z.html#e28387c708