Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka_pyśka_1991

dlaczego niektórzy faceci są tacy podli?

Polecane posty

Gość miśka_pyśka_1991

hej, jakiś rok temu poznałam faceta o 7 lat starszego ode mnie, nieziemsko przystojny, samodzielny, imponował mi.. zakochałam sie w nim na zabój. po jakims czasie trafiliśmy do łóżka, w te klocki jest nieziemski. myślałam że seksem go rozkocham w sobie dlatego spełniałam wszystkie jego zachcianki łóżkowe, miał mnie gdzie chciał i w co chciał. zrywałam sie z lekcji by do niego wpadać bo jemu akurat się wtedy chciało. jednak on nic nie chciał na poważnie tylko chciał byśmy byli kumplami, godziłam sie na to aby tylko choć troche byc przy nim. niestety ostatnio zerwał ze mna kontakty bo poznał panne z która zaczął sie spotykac na poważnie, dziewczyna ta jest od niego 2 lata młodsza, szybko zamieszkali razem i planują przyszłość jak sie zdażyłam dowiedzieć:-( a ja jestem załamana!!! dlaczego mnie zwodził i okłamywał a z nią odrazu chce związku? dlaczego mimo iz zapewniałam mu full serwis w seksie to wybrał inną???

widzisz dziewczynko tak to jest jak chce się bawić w dorosłą... traktował ciebie jak zabawkę bo mu dawałaś taka rozrywkę jaką chciał

Gość facetprawdziwy
Bo niektórzy bardzo szybko sie ucza...od kobiet (wredności, podłości, zakłamania)

Wszystko co robiłaś, robiłaś dla siebie. Pamietaj. Gust. GUST nie ma znaczenia, czy seks jest zaje....bisty, czy zimny jak zmrażalka do cipsów, albo poje... bany jak spojrzenie toty... Miłość. Tego nie przeskoczysz. Nawet jeżeli facet będzie miał od tąd najbardziej prze..je...ba...ne ze wszystkich na świecie. ;) a dobrze mu tak!

Gość Nocny_pukacz
A może bidulo Misko_pisko91 nie trzebabyło z bzykania full serwis robić karty kredytowej na szcześliwą przyszłość???!!! Kto ci kurwa nagadał, że jak będziesz ciągle otwarta i razwarta, gotowa na fuull, utrzymasz faceta, jak inna tajemnicza i niezdobyta kręci lepiej niż bezrefleksyjny automat z rozłożonymi nogami?

Gość pytanie dlaczego dziewczyny
sa takimi idiotkami

Gość Daisy001
oj kobieto, za młoda jesteś żeby tak od razy bez niczego do lóżka. po pierwsze facet im dłużej czeka i im dłużej o ciebie walczy tym bardziej Cię szanuje i tym bardziej jesteś dla niego tą ważną. Nie wiem kto Wam nastolatkom w dzisiejszych czasach nagadał że seks to najważniejsze co łączy dwojga ludzi?? nie jestem dużo starsza od ciebie bo o 7 lat, ale w twoim wieku juz wiedzialam ze nie od razu wlazi sie facetowi do lozka, ze sie go przytrzymuje, juz nie mowiac o tym, ze robilas wszystko czego zapragnal. powolutku do celu. Milosc nie bierze sie z seksu, jezeli ci zalezy to seks bierze sie z milosci. No chyba ze komus zalezy tylko na malym bara bara i do przodu. Dorosnijcie. jak wy tak bedziecie robic, to facet po prostu bedzie mial gdzies wasze uczucia i bedzie waz prawdopodobnie zdradzal na prawo i lewo

Gość Daisy001
nie wiem czy to śmieszne. każdy facet, no prawie każdy, powie Ci że jak mu się laska podoba, i się z nią umawia, a potem ona bez niczego wskakuje mu na pierwszej randce albo drugiej do łóżka, to on i owszem cieszy się, ale szansy na wielką miłość w takim związku nie widzi. A jeżeli nie byłaby łatwa, to kto wie. Wtedy facet przynajmniej wie, żę dziewczyna się ceni, i że nie wskoczy kiedyś pierwszemu lepszemu do łóżka, bo on się z nią pokłóci czy coś

Gość Daisy001
miało być - bo on się z nią pokłócił czy cos. Czyli mały zgrzyt w związku i już bez reguł...

Gość miśka_pyśka_1991
no niby tak, niby nie powinnam być dla niego taka dostępna, no ale zakochałam sie w nim i chciałam by i on pokochał mnie też tak. mowił mi że świetna ze mnie kumpela ale związków to on nie chce, liczylam że jak mu pokaże że jestem opiekuńcza dziewczyną i dobrą kochanką to zmieni zdanie. i co? zmienił zdanie ale wziął sobie inną. :( cholera jasna, w miare możliwości gotowałam mu i prałam jak byłam u niego, dla niego narażałam sie swoim starym i nauczycielom w szkole. a w łóżku miał mnie na każdy możliwy sposób... czuje sie wykożystana i okłamana....

oj dziecko dziecko.... proste! problemem jest tu Twój wiek i to wszystko. kolesiowi było dobrze to prawda, no ale nie chciał oficjalnie chodzić z małolatą. tyle w temacie.