Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość idontknowwhatshouldido

jak mam odebrać jego zachowanie??

Polecane posty

Gość idontknowwhatshouldido

Poznałam w styczniu br chłopaka. Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, na początku były to rozmowy o niczym, o pogodzie, o pracy, o szkole etc... później w lutym zaprosiłam go na zabawę ostatkową, było naprawdę świetnie. Od tamtego momentu jakby zbliżyliśmy się do siebie. Coraz więcej czasu spędzaliśmy ze sobą.Spotkaliśmy się kilka razy poza pracą (bo on pracował w tym samym miejscu co ja).. Po jakimś czasie doszliśmy do wniosku, że możemy być ze sobą. I od kwietnia niby jesteśmy parą. Czemu niby? No właśnie.... to jest dziwne wszystko ... poza pracą był dla mnie naprawdę kochany.. ale w pracy, nawet za rękę mnie nie złapał. A gdy raz ja to zrobiłam on ją odrzucił .. przez smsy wyznawał mi że jestem na 1 miejscu, że mu zależy tylko nie umie tego okazać bo jest nieśmiały .. brakuje mi tego, żeby czasem się do niego przytulić, potrzymać się za ręce, ale jak mam to zrobić kiedy on się wstydzi, że ktoś to zobaczy?... wiem że to jest to, że to z nim chcę spędzić resztę swojego życia. nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam mimo iż miałam kilku chłopaków. Oboje mamy po 20 lat. wczoraj widzieliśmy się po raz ostatni, bo na wakacje on wraca do domu. (nie jest z mojej miejscowości, tutaj tylko się uczył) planuję jechać do niego w następny weekend ale nic mu nie powiedziałam o tym. Jak mam mu powiedzieć co czuję? Jeśli on tego samego nie czuje? Jeśli się tylko wygłupię? On mnie wyśmieje albo zerwie ze mną znajomość?... Help!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować