Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziara0303

brązowa wydzielina

Polecane posty

hey dziewczyny ;). mam problem, otóż 11 czerwca powinnam dostać @, wczoraj wracajac z pracy i kąpiąc się zauważyłam na wkładce brązową wydzielina więc myślałam, że to okres jednak dziś przez cały dzień jest tego nie wiele i wciąż koloru brązowego;/ współżyłam z chłopakiem ale na pewno nie w dni płodne więc raczej wykluczam że mogłam zajść w ciąże. pomóżcie, boje sie ;///

ja w maju tak jak zawsze (regularnie) miałam okres od 11 do 15 maja jak nigdy baardzo bolesny tak, że miałam wrażenie, że zemdleje nie mogłam wstać i nić robić przez pierwszy dzień.. drugiego dnia było już nieco lepiej.. i ku mojemu zdziwieniu kolejne krwawienie pojawiło się już 27 maja.... a powinno koło 11/12 czerwca... trwało zaledwie do 29 czerwca bezbolesne ... teraz powinnam być już po okresie a tu jego brak... wczoraj jedynie miałam brązowe plamienie dosłownie przez godzinę.. cz któraś miała podobną sytuację ..?? dodam, ze z moim partnerem jako antykoncepcję stosujemy prezerwatywę jednak nie jednokrotnie bywa tak, że stosunek przerywany..co o tym sądzicie?

może to 2 dniowe krwawienie pod koniec maja to okres owulacji ? a raczej na pewno dlatego też mogło się yto zdarzyć. natomiast jesli chodzi o to godzinne nie mam pojecia bo sama powinnam miec okres a od 3 dni mam tylko brązowe plamienia czasami pojawią się skrzepy krwi nie wiem co myślec w ciąże raczej zajśc nie mogłam ponieważ w okresie owulacji nie współżyłam z moim facetem. moze jakas choroba? dodam że przy oddawaniu moczu boli mnie dół brzucha. ;/ pomóżcie.