kaki23 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Ja jestem 10mcy po porodzie i ani widu ani slychu..co prawda karmie malego, slyszalam ze dopoki sie karmi okres moze nie wrocic. nie wiem czy mam powody do niepokoju? co myslicie? a jak u was bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki23 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 zero zainteresowania:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraty_pierdaty 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 Ja karmie do dzis(17mies0 a pierwszy okres dostalam juz 7tyg po porodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANNAMONTANA Napisano Czerwiec 18, 2010 gratuluje kolejnej ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki23 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 nie gratuluj bo w ciazy nie jestem;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ribkaribka89 Napisano Czerwiec 18, 2010 jedną z zalet karmienia naturalnego jest wlasnie to że nie tracisz krwi poniewaz nie miesiaczkujesz jeszcze, karmienie piersią chroni także przed kolejną ciążą, oczywiście nie jest to metoda antykoncepcji 100% skuteczna ale prolaktyna obniza stezenie innych hormonow, pisze Ci to studetka polożnictwa, nie martw sie, to fizjologia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki23 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 dzieki za info. uspokoilas mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach