Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos wie

Jak usunac ciemne przebarwienia z zebow po przyjmowaniu zelaza??

Polecane posty

Gość czy ktos wie

Witam, Czy ktos orientuje sie jak mozna usunac ciemne przebarwienia z zebow ktore powstaly po przyjmowaniu zelaza? Kupilam tabletki musujace z zelazem i pilam jedna dziennie przez ostatnie dwa tygodnie, jakis tydzien temu zauwazylam czarny nalot na zebach. Przeraza mnie to bo niedlugo mam wesele i jestem w trakcie wybielania zebow Biala Perla, ale te ciemne miejsca nie chca sie wybielic i wygladaja tragicznie. Prosze o jakies porady! Z gory dziekuje!

Gość czy ktos wie
No to ladnie sie zalatwilam. W zyciu nie przypuszczalam ze zwykle tabletki musujace z dodatkiem zelaza moga spowodowac taki problem :( A czy czyszczenie zebow u dentysty np. usuwanie kamienia mogloby pomoc?

Gość dgtretretrete
ejstem facetem, pol rku temu kupilem tabletki z zelazem, tez tak dwa-3 tygodnie je bralem, kamien mi sie pojawil, najpierw nie wiedzialem skad, ale potem domyslilem sie, ze to od tego zelaza dentysta usunal kamien, zeszlo odrobine, pozniej po prostu pasta wybielajaca jakas i stopniowo po miesiacu chyba zeszlo

Gość czy ktos wie
Dzieki, a wiec jednak jest nadzieja :) Szukalam w necie ale niestety nie ma jednoznacznej opinii na ten temat. Usune najpierw osad u dentysty, ile sie da, a reszte najwyzej postaram sie zalatwic pasta wybielajaca. Dzieki za pomoc :)