Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna była studentka

Krowin Mikke ma bardzo fajną żonę

Polecane posty

Gość Anna była studentka

spokojna, stateczna, inteligentna:) Taki spokój..może dlatego on potem taki nerwowy;)? Oni się wypełniają:) Gdyby Pan Panie Korwinie przejął od żony tej spokojności. Bo w dyplomacji trzeba trzymać nerwy na wodzy:) Też kiedyś taka byłam..mówiłam szybko, gestykulowałam. jak mnie temat ciekawił:) Jeśli ma Pan poparcie studentów, to pewnie i licealistów. Pamiętam jak 15 lat temu...kiedy to wybory obejmowały kwaśniaka i wałęse.. Mój Pan od historii dziś już doktor.....na pytanie na kogo będzie głosował licealistów którzy mieli przed sobą 1 głosowanie...powiedział, że: Będzie się śmiali...Ale wiem, że ten kandydat nie wygra..ale dobrze mówi. Mikke a klasa..co? kto? Mikke Nikt pana nie kojarzyła.. Jeśli nadal Pan przoduje u ludzi młodych to znaczy, że wielu historyków i nie tylko jest za Panem. Napieralski to faktycznie farciarz..czytając jego biografie:) Żona ładna. Ale są zbyt oderwani od polityki..zbyt liberalni..Faktycznie sami nie wiedzą co chcą w Polsce zrobić.

Gość ladaco
poka fote

Gość Anna była studentka
parytety? ich nie trzeba.. Kobiety mądre życiowo, które mogłyby coś wnieść do polityki nie lubią jej.Taką kobietą jest żona Olechowskiego. bardzo fajna i inteligentna. Sądząc po wypowiedziach w TVN A ja na głupie kobiety nie będę głosowac..bo jest 50 miejsc w sejmie..i TRZEBA JE ZAPŁENIAC.. Nieważne, że głupimi kobietami..

Gość nie znam ale
Widzialam fotkę,zero atrakcyjności,nic dziwnego,ze nie pokazuje jej publicznie.

Gość nie znam ale
Komororowska rzeczywiscie fajna i inteligentna,mogłaby jedynie trochę schudnąć;)

Fajna zona? Widzialam ja dzis w ddtvn. Zero klasy, gustu, nie potrafila sie wyslowic i wypowiedziec swoich przekonan. Zreszta jak dla mnie jest skreslona, bo jest za odebraniem praw wyorczych kobietom. Jej zdaniem kobieta jest tylko do sprzatania, gotowania i sluby w domu :O

Gość Anna była studentka
Budowanie Centrum Islamu... Polska to na prawdę kraj, który nie ma co robic.. za czyje? za podatki ludzi??? Po co? Aby islamisci mieli bazę wypadową na dalsza europę? Nie każdy islamista to terorysta..ale ich religia jest taka, że ma na nich mocny wpływ..Pojawi się nowy przywódca..i już 90% nie terrorystów..stanie się nimi. Oni szanują swoją religię..nie chcą się z nią rozdzielac ( a służy ona do manipulacji nad ludzmi)...w przeciwieństwie do Polaków... Czy w krajach islamskich powstaje Centrum Krzyża?? Nie. Oni niby biedni..ale są mądrzejsi od nas Polaków. W Polsce to niech lepiej powstanie porządna placówka leczniczo-badawcza nad rakiem- metodami niekonwencjonalnymi..nawet z islamu. Lekcja...religioznawstwa?? Oj Pani Napieralska..po co dzieciom dodatkowa godzina nauki?? To tak jak sławetne nauczanie patriotyzmu..u Giertycha...Takie masło maślane.. Za moich czasów religioznawstwo jak i patriotyzm było częścią lekcji historii..poznawało się religię Greków, Egiptu, średniowiecznej Anglii..Protestantyzm..Kalwinizm..itp..

Gość Anna była studentka
Komorowska powinna byc prezesem..jakies super firmy..lub byc liderem partii. wygadana..i do głosu dojść nie daje.. A prezydentowa..ma mieć trochę pokory. Jest inteligentna to fakt. Żona Mikke ładna. Ma ładne brwi...Wystarczy trochę włosy zmienić..itp..Pani Gosia jest spokojna..więc się nie dziwię, że nietowarzyszy narwanemu mężowi;) odebrac prawa wyborcze? Tak głupim ludziom- kobiety i faceci..oraz odebrac mandaty..głupim posłom..- zgadzam się.

Gość Anna była studentka
A co nam po atrakcyjnej żonie? Jak będą z mężem głupie ustawy wprowadzać?

Gość facet lat 39
Komorowska powinna byc prezesem.........klubu kwadransowych grubasów :D:D:D:D:D