Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziuleczka8888

Ab Med studio laserowe Poznań proszę o opinie

Polecane posty

Gość Madziuleczka8888

Witam, chcę zdecydować się na zabieg usunięcia blizny na przedramieniu, blizna stara, więc może być problem z jej likwidacją, poszukuję więc dobrej kliniki w Poznaniu, ostatnio dowiedziałam się o Ab Med, ceny mają konkurencyjne, lecz nie spotkałam się z opiniami w internecie, może ktoś miał tam jakiś zabieg wykonywany ? Bardzo prosiłabym o opinie, jestem dość uboga więc to dla mnie ważne by pieniądze które chcę wydać nie poszły w błoto w byle jakiej klinice.

Gość huiu
nie wierz zadnym opinion w necie. Klinike same chodza po forach i pisza pozytywne opinie o sobie, takze nawe jak ktos ci napisze, ze sa swietni, to g to znaczy.

Gość zamykalam naczynka w
tym studiu. Tylko wydalam kase. Bylam kilka razy i efektow 0. Nie polecam. nie wiem czy robia to tym samym laserem.

Gość Madziuleczka8888
Hmm wiem że nie należy się tym kierować, najważniejszy jest własny wybór, tyle się jednak naczytałam już o najrożniejszych klinikach, lekarzach, i jednak te dobre kliniki mają najmniej złych opinii, te złe wiadomo..a o tym studio nic nie wyczytałam, jestem ciekawa co ludzie powiedzą :)