Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaaaaaaaaaaaarr

jak to rozwiazac- rady potrzebuje

Polecane posty

Gość plaaaaaaaaaaaarr

od paru tygodni nie potrafimy sie dogadac z mezem . tylko praca albo komputer.czuje sie zaniedbywana przez niego. tez mam prace i obowiazki ale sie staram a on tego zupelnie nie widzi norma.. mamy wspolnego kumpla przystojny samczyk i wiem ze moj maz jest o niego zazdrosny mimo ze bardzo zadko go widujemy. wiec dzisiaj rano przed wyjsciem mojego meza do pracy wymyslilam telefon od,,samczyka,, i udawalam ze rozmawiam i umawiam sie na dzisiaj do knajpy razem z ludzmi z bylego zakladu pracy, poprostu chcialam dokuczyc. no ale mam wyrzuty. odkrecic to dzwoniac do pracy meza czy nie? maz i tak wraca o 1 w nocy.

Gość hej....
nie baw sie w takie intrygi. Porozmawiaj z nim.

i po co tak mieszasz? te telefony do "samczyka" .... zadzwon i więcej się nie wygłupiaj. a Mezowi powiedz wprost, ze czujesz sie zaniedbywana i jest Ci z tym źle.

Gość plaaaaaaaaaaaarr
porozmawiac czyli odkrecic te sytuacje??

Gość plaaaaaaaaaaaarr
mowilam 1000% razy to nic nie daje ,wiecznie jest zmeczony ,wiecznie cos tam .... jak cos mowie to ,,marudzisz,wymyslasz itd,,

nawet nie odkręcic i kombinowac dalej tylko przyznać, ze wcale nie było zadnej rozmowy z "samczykiem". szczerosć!!! urazisz męska dumę i od razu problem narasta do rangi-olbrzymiej!

Gość plaaaaaaaaaaaarr
nic go nie urazilo ,bo nawet nie zareagowal na to...bo zmeczony i do pracy musi isc biedaczek kurwa mac .!!! mamy kase ale nie on potrzebuje wiecej.

Gość plaaaaaaaaaaaarr
nawet sie go zapytalam czy w tej knajpie mozna tanczyc to stwierdzil tylko ze on nie wie w ktorej knajpie mozna tanczyc.!!!

Gość plaaaaaaaaaaaarr

Gość plaaaaaaaaaaaarr
moze ktos sie wypowie.

Gość boberek 1
olewa cie !!!

Gość plaaaaaaaaaaaarr
no wlasnie tez tak mysle. wiec chyba nie cofne tego klamstwa

Gość boberek 1
ja mojemu ciagle powtarzam ze jak nie zacznie mnie zauwazac to znajde sobie kochanka bo potrzebuje faceta a on nic !!!!! a jestemy 2 lata po slubie.

Gość ssijcie jaja kurze
rob co chcesz..na dluzsza mete, to kij a nie rozwiazywanie problemow. Chyba nie dziwie mu sie, ze cie olewa, skoro jestes zdolna do takich bzdur a nie szczerej rozmowy..nie masz sily perswazji?? Pracujesz?

Gość plaaaaaaaaaaaarr
wiec moze mamy podobny problem? co bys zrobila ?cofnelas by to klamstwo?

Gość plaaaaaaaaaaaarr
nie masz sily perswazji?? co masz na mysli?

Gość boberek 1
nie !!! zobaczyła bym jak bedzie reagował !!! jak zrobi scene zazdrosci to wytłumacze ze sciemniałam bo chciałam zeby mnie zauwazył a jak oleje to umów sie z tym samczykiem

Gość plaaaaaaaaaaaarr
boberek nie umowie sie z tym samczykiem bo to wymyslona randka;)) ale masz chyba racje nie odwolam tego klamstwa.

Gość boberek 1
no wiesz ale jak tak dalej bedzoe postepował to moze czas pomyslec o realnej randce o to mi chodziło

Gość plaaaaaaaaaaaarr
nie ma baby, p[racuje od 10 do 24 a tam same chlopy.po pracy zawsze do domu 20 minut samochodem. a rano wstaje o 8 posiedzi chwile na grze i do pracy.

Gość plaaaaaaaaaaaarr
tez zaczynam myslec o realnej randce,tylko my mieszkamy za granica,a randka z angolem albo innym Natiole mnie nie interesuje,

Gość ssijcie jaja kurze
acha. czyli typowo. Znam z autopsji. Nie wiem czy to sie zmieni, zalezy jak mocne uczucie was laczy. Musisz cos zrobic, ale nie w taki sposob.

Gość plaaaaaaaaaaaarr
to w jaki bo rozmowa nie pomaga??

Gość ssijcie jaja kurze
o bozszzee.. ty go znasz, nie ja. Kazda kobieta ma jakies sposoby na rozne rzeczy. Zacznij wychodzic z domu, zwiedzac miasto, spotkaj sie z kolezankami, ale nie od razu randki.

Gość plaaaaaaaaaaaarr
i tak wychodze i tak go nie ma nigdy w domu

moja droga wprost złapać za jaja przycisnąć i spytać " o co ci k.uurwa chodzi??? choryy jesteś czyy coo" musimy rozpalić naszą namiętność dać kopniaka w duupe za szmaty wygonic z łużka lenia śmmierdzącego i pierdzącego zrobić romantik sexik kolacje ubrać sie sexii jemu kazać wykąpać sie załóżyć garniak i rozmowa wspólna zakończona delikatnym czułym sexem tak to sie ku.urwa robi faceci są tępii my musimy przejmowac inicjatywe no niestety babeczkii :*** gdzieby to sie ku.urwa coś skapnęło twardo trzeba babki ;)

Gość efka19
po pierwsze zepsula bym komputer;p przynajmniej ni bedzie przed nim siedzial...i sprobuj stworzyc taka sytuacje w ktorej bedziecie musieli cos razem zrobic

Gość efka19
moze Cie zdradza..?