Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupik

co kupic kolezance z okazji narodzin dziecka?

Polecane posty

Gość Dorota45
Hmm, ja trochę przewrotnie....ale moja koleżanka mi zasugerowała, że chciałaby dostać taki upominek. Oprócz standardowych śpioszków dokupiłam jej plastikowe etui do jej iphone. ;) Dobrałam starannie motyw graficzny etui enzzo do obecnego jej stanu życiowego ;D

Gość mamanna
zadzwon i zapytaj czego potrzebuje, na pewno przyda się jej paczka pieluch, chusteczek, kubek niekapek (na potem oczywiście), może nie ma karuzelki do lozeczka, może pościel...jest wiele możliwości ale ja osobiście odchodzę od ciuszków bo każdy ma inny gust i mnie się czasem ciuchy które mloda dostala nie podobaly i był problem a jak dostala pieluchy to bardziej mnie cieszylo bo kase która wydałabym na pieluchy wydalam na ciuchy ale takie które mi się podobaly.,..jak wśród znajomych/rodziny urodzi się dziecko to już ciuchow nie kupie na pewno, wole kupic nawte paczke mleka jeśli jest taka konieczność, misia jakiegoś dla malca, tylko nie kupuj grzechotek moja dostala ich chyba 10 a żadna się praktycznie nie bawi...wszyscy kupuja grzechotke... :)

Gość a mi szkoda
a może - zestaw PORZĄDNYCH sztućców dla dziecka? będzie potrzebny trochę później, jak dzidek podrośnie, ale wtedy już takiego szału prezentowego nie ma;) takie naprawdę fajne kosztują ok. 200 - 300 zł; ja tam bym chciała takie dla swojego dziecka - byłby to super prezent, z cyklu: fajnie coś takiego mieć - ale troszkę szkoda samemu taką kasę na to wydać :)

Gość gość
Odpisujecie na temat sprzed 4 lat? Po co?

Gość gość
mi koleżanka wysłała zdjęcie maleństwa, a więc wybierając się do niej zamówiłam między innymi wielką pakę gum Orbit ze spersonalizowanym opakowaniem, na którym było zdjęcie bobaska http://www.jedz-pij-zuj.pl/ coś wspaniałego.

Gość gość
Podręcznik o tym jak walczyć o intymność zwiążku po narodzinach dzieci

Gość gość
Jak ma samochód to kup kej takie lusterko do oglądania dziecka jak się prowadzi samochód. To świetna sprawa.

Gość gość
Albo kup jej torebkę w której jest wszystko dla dziecka a nie wygląda jak typowa torba dla dzieci. One kosztują około 300 zl. Sama bym sobie kupiła ale szkoda mi kasy wydać tyle a tu koleżance kupisz i będzie i dla niej i dla dziecka. Na mammisima chyba widzialam i w tych lepszych sklepach z rzeczami dla dzieci.

Gość olblo
personalizowany wisiorek albo zawieszke z artess. Z data ur i odbiciem malenkiej raczki dziecka (autentycznej)

Gość gość
Ja kupilam swojej kolezance dla Nikosia polarowy kombinezon juz na zime,bo na ta pore napewno juz wszystko ma. Buciki,skarpetki i spiochy,ale takie dla pol rocznego dzidziusia,bo na teraz naprawde jej sie nie przyda.

Gość ananaka
Można zapytać albo kupić coś małego i przydatnego:) Bez sensu kolejne łapiące kurz miśki. Nam się bardzo spodobał jako pomysł prezentowy np miś termoforek dla niemowlaczków albo jakieś fajne otulacze czy coś do robienia okładów- wiadomo, to się przydaje a to nie jest pierwsza rzecz przy kupowaniu wyprawki. Ja od siebie podrzucę np. bambusowe otulacze dla niemowlaków superro, bo są w przystępnej cenie:) Co do takich okładowych rzeczy jest pingwinek pingo, są do niego i ciepłe i zimne wkłady, więc mama też może skorzystać

Gość gość
Ja kupiłam dla mojej siostry książkę jej ulubionego autora, a dla dzidziusia kocyk ręcznie robiny na szydełku. Siostroa z obu prezentów była bardzo zadowolona, szczególnie z kocyka bo był piękny, praktyczny i nikt nie miał takiego ładnego

Gość Ela Kapsuła Czasu
Polecam Kapsułę Czasu :-) inspiracją do jej stworzenia była moja córeczka.Myślę, że każda mama chciałaby móc dać dziecku coś tak wyjątkowego I osobistego, co będzie pamiątką na lata :-) Dzięki Kapsule możns zachować wspomnienia z dzieciństwa, a to najważniejsze co można podarować swojemu dziecku :-) https://m.facebook.com/commerce/products/2114098755274722/?rid=544824949213689&rt=6&hsi=0