Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

operetka_69

KONIECZNIE ZOBACZCIE!

Polecane posty

Proszę obejrzyjcie TEN FILMIK i nie bądzcie obojętni,wiem że niektórzy mnie skrytykują ,ale małe kroki są podstwą sukcesu...moim sukcesem będzie to ,że uda mi się choć trochę pomóc tym pięknym zwierzętom.SERCE MI PĘKA ,I MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDĄ LUDZIE KTÓRZY POMOGĄ. http://www.youtube.com/watch?v=WIYVF4YXJrU http://www.konie.miscior.pl/rzez/image003.jpg WYSTARCZY JEDEN SMS : AT.PEGAZ na numer: 71068- koszt, 1.22zł 73068 - koszt, 3.66zł 76068 - koszt, 7.32zł 79068 - koszt, 10.98zł Nigdy nie machne obojetnie reka na tragedie tego typu.

nie obejrzę bo się boję jeśli to są konie przeznaczone na rzez do włoch

AT.PEGAZ na numer: 71068- koszt, 1.22zł 73068 - koszt, 3.66zł 76068 - koszt, 7.32zł 79068 - koszt, 10.98zł

Gość mniejsze zło czyli
to że nikt sie nie wypowiada nie znaczy że nie wysyła :)

ja widze tylko filmik wiwy i smsy na nieznany numer... moze jakas stronke tego at.pegaz podasz?? bardzo chetnie wysle nawet za 10zł, ale chce miec pewnosc na co to idzie :o

tez tego nie rozumiem. jak juz im ta kultura nakazuje zjadac psy, to niech je zabijają chociaż w sposob bezbolesny.. to tak wiele? :(

zeby takiego chinola wziąć deską w łeb ,zrobic potrawke i uznac za nową kulturę ... a tak serio jezeli muszą to niech robią to w bardziej humanitarny sposob,bo chyba nie chodzi im o to zeby zwierzętom zadac jak najwięcej bólu..przynajmniej nie powinno

Na tej stronie pisze : " łatwiej jest oskórować zwierzę, gdy jest wciąż ciepłe i krew krąży w jego żyłach" dlatego robią to na żywca .... straszne.. jak mozna sprawiac taki ból ?.....