Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhitePhilips

Dlaczego kobiety są takie głupie i nielogiczne?

Polecane posty

Gość gość
Widze lars znow swoje dobre rady daje :D Zgodze sie z 1 punktem faceci sie nie szanuja wymagaja za malo od kobiet a pozniej dziwia sie ze ich tak traktuja :D Gierki , testy , udawanie niedostepnej - tak robia wobec facetow ktorzy im sie nie podobaja bo chca zobaczyc i dac ci szanse na wykazanie sie ! Atrakcyjnosc nie jest wyborem przystojny nic nie musi i te wszystkie testy go nie dotycza bo dostanie podane na tacy Panowie pamietajcie nagradzajcie kobiety za dobre zachowanie i karzcie za zle . Co do zagadywania kto ma to robic pierwszy , nigdzie nie jest napisane ze to facet ma robic ! Po prostu kobiety sa wygodne i leniwe rozmawiaja z kim chca , a jak facet im sie spodoba to same znajda sposob by go soba zainteresowac i pogadac z nim !

Gość gość
jak sie spodoba to tak, ale jak nie spodoba sie to nie beda zagadywać to chyba logiczne, a nie że są leniwe,

Gość gość
Dla kobiet lars gada dobrze, ale nic w tym dziwnego widać że bawidamek i nie rozumie problemow normalnych mężczyzn

Gość gość
A normalny mężczyzna nie potrafi pogadać z kobietą? Zaraz trzeba być bawidamkiem? Ja nawet jak mi się facet nie spodoba po pierwszej randce, to wysyłam smsa z podziękowaniem za spotkanie, bo uważam,że to jest przejaw moich dobrych manier i nie traktuję tego w kategoriach ,,jestem zainteresowana bądź nie,,.

Gość gość
bawidamek jak nazwa wskazuje bawi się kobietami a skoro bawi się kobietami to umie się z nimi obchodzić. Oczywiście normalny facet również może dogadywać się z kobietami ale on i tak przegra z bawidamkiem i zwykle zostaje kolegą, przyjacielem bo nie wywołuje tego samego uczucia co bawidamek - pożądania!

Gość gość
We mnie wzbudzają pożądanie mężczyźni naprawdę inteligentni, którzy niekoniecznie są przy tym bawidamkami :)

Gość to byl rok 83
Najseksowniejszym organem mężczyzny jest jego móżg. Żaden facet nie poderwal mnie na tanie teksty, bawidamków spławiałam. Moje serce oddałam dwa razy, i to byłi niesmowicie intelignetni mężczyzni, ciekawi świata, oczytani. kobieta nie weżmie sobie za partnera jęczyd**y bo po co jej taka maruda?

Gość Jot23
Nieststye kobiety to kretynki - potwierdzam. Szkoda czasu na życie z nimi. Mają debilkne pomysły i zawsze kończą kretyńsko, debilki jedne. Powiedzenie mądry polak po szkodzie dotyczy głównie kobiet. Faceci śa raczej mądrzejsi.

Gość xen
Autorze,bo jak to nazwałeś na tym szczerym z pozoru chłopcu zawiodłam się.Potem powstają głupie dziewczynki,sami produkujecie Je głupim zachowaniem.

Gość gość
" jedni faceci lubią gonić króliczka, inni nie " x Chłopcy lubią gonić króliczka, nie mężczyźni. A gdy już go chłopczyk dogoni to straci zainteresowanie. Miłej manipulacji i bolesnego kopniaka w tyłek życzę

Gość gość
"Jestem spokojnym porządnym mężczyzną z poczuciem humoru i kulturalnym no i co z tego jak kobiety wola takich jak ty?" x A w czym objawia się twoja kultura i porządność? Że nie potrafisz kobiety sobą podniecić? Że można z tobą o pogodzie pogadać? Że nie ma w tobie nic co cię wyróżnia spośród innych? Po prostu zostałeś wychowany na męską ciotę i dalej chcesz w tym trwać. Gratulacje. Wy męskie cioty nazywacie takich jak my r****czami bo wiemy jak postępować z dziewczynami gdy wy w tymczasem stoicie jak widły w gównie. Pokazujemy im, że manipulować i zwodzić to mogą tatusia a nie nas bo dostaną kopniaka na do widzenia i to na trzecim spotkaniu. x Ps. miłego noszenia torebek :P

nikt porządny nie zwala winy na cały świat, nigdy. Inna sprawa - znam takich porządnych. Skończone d*pki z przerośniętym ego, ale mają się za świętych :)

Gość gość
Dlaczego kobiety są głupie? A kto normalny bierze utasa do gęby :D

Gość gość
nie znam bardziej tępego stworzenia niż kobieta, a raczej baba. Znam ich wiele i te które znam zawodowo i prywatnie są głupie jak byt, każda jedna. Czasami to się zastawiam, czy to jest możliwe żeby takie tępe baby chciały równouprawnienia. One nawet nie powinny prawa jazdy mieć!

Gość gość
Szczerze mówiąc też tego nie rozumiem autorze. Ile to się człowiek naczyta, nasłucha i naogląda takich przypadków gdzie facet kompletnie nie szanuje kobiety, zdradza ją notorycznie, bije, poniża itp. a ona zapatrzona w niego jak w obrazek. Najśmieszniejsze jest to, że takie kobiety jak już się wyrwą od takiego faceta zaczynają wyzywanie mężczyzn i uznają, że każdy taki jest jak ten, którego WYBRAŁY. Wydaje mi się, że kobiety mają tak lajtowe życie, że muszą dostać po przysłowiowej d***e by zrozumieć.

Gość gość
to prawda kobiety są głupie! Owszem zdazają się przypadki ale znacznia wiekrzośc źle podchodzi do miłości. Bawi się miłością. Szuka przygód. Wybiera chamów i prostaków, a najlepiej jak by był łysy kilo tatuaży na ciele kurzył fajki rano i wieczorem , dawał d**y za przeproszeniem nieustannie a potem płacz i zgrzytanie zębów bo juz nie chcą tak. Takie sa dzisiejsze dziewczyny. Bradzo przepraszam nieliczne przypadki ułożonych kobiet, uwarzam ze sa dobre kobiety tylko trzeba poszukać ;)

Gość gość
Myśle iż każda kobieta ( nie mówie już o maksymalnej głupiej) potrzebuje wsparcia ze strony męższczyzny. Jezli go nie ma po prostu gubi się. Wielu męższczyzn ma gdzieś po prostu potrzeby kobiet. a wręcz są dupkami szukajacymi tylko przygody. Jeśli już wybiera się miłośc trzeb NALEZYCIE do niej podchodzić. Przeciesz nie możńa być wiecznie dzieckiem ( chociaż więkrzość mężczyzn tak pewnie ma). Jeżeli nei zrozumie się sensu miłosci to nei ma czego szukać - to się tyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn. Tyle w temacie.

Gość gość
A jednak SĄ głupie. No, nie da się ukryć. Mam już sporo lat, sporo bab znam - i twierdzę, że SĄ głupie. W większości - tak około 99,9%.

Gość gość
Mają to od głupich mężczyzn.

Gość gość
Kobieta to tylko zlew na spermę

Gość gość
twoja matka ma ci/pę z castoramy?

Gość gość
"emilheskey ps. z tym odzywaniem sie pierwszym.. ile mozna? jesli facet ciagle sie odzywa pierwszy to w koncu go to wk**wia, ze ona tego nie robi-ja tez wtedy taka olewam". Jak ja uwielbiam to Wasze męskie generalizowanie. Jak ja coś tam, to wszyscy tak, a bzdura. Mnie miłość mojego życia olała właśnie wtedy, kiedy pierwsza zaczęłam się odzywać. Napisałam zamiast jak dotąd na przemian, dwie wiadomości z rządu i...tyle go widziałam. To, że coś pasuje jednemu nie oznacza, że będzie pasowało drugiemu. I doskonale, jak inne kobiety, znam męską obojętność lub utratę zainteresowania po subtelnym pokazaniu mężczyźnie, że odwzajemnia się jego zainteresowanie. Tak bywa często.

Gość gość
" [zgłoś do usunięcia] Lars Ulrich* 1. Po co wy sie bulwersujecie zamiasto to olewać i stawiać sprawe jasno? Na prawde bardzo meskie zachowanie... Tak to jest jak sie nie wymaga od kobiet. Nic dziwnego że robia z wami co chca a wy sie dajecie 2. Bycie miłym, a bycie p**dusiem to są zupełnie 2 różne rzeczy. Jak herbatę przesłodzisz to też bedzie niedobra. We wszystkim musi być umiar. 3. Już mi sie rzygać chce jak czytam te c***y piszace o "r****czach". Jakby mi taki stanał na drodze to by chyba musial zbierać zęby z chodnika. Mnie takie osoby irytują a co dopiero kobiety... Dziekuje dobranoc usmiech.gif" Noc dodać, nic ująć. A jestem kobietą. :-)

Gość gość
"gość Bradzo przepraszam nieliczne przypadki ułożonych kobiet, uwarzam ze sa dobre kobiety tylko trzeba poszukać". Są. Ale Wy takich nie chcecie. Ranicie je, gdy tylko zobaczycie taką, która Wami pomiata. Taka prawda.

Gość gość
Kobieta jedno mówi co innego myśli a co innego robi.

Gość gość
A idźcie wy w ch** z tymi dziewczynami głupie to i nie zrozumiesz tego gatunku..

Gość gość
Po pierwsze po co wdajecie sie w polemike z tymi debilkami z neta. Po drugie czytanie kazdej opini tutejszych kretynek i ich złotych mysli to jak rozmowa z gluchym. Nie ma żadnej złotej recepty na podrywanie kobiet. A te pierdoły pokroju masz być inteligentny i w ogóle gadane daruj sobie. Kobiety nie wybierają bad boyów bo są źli tylko dlatego że są przystojni i silni najczęściej. Tak naprawdę wystarczy że popracujesz nad wyglądem i każda z tych czatowych kretynek jakie tutaj siedzą z jezykiem do pempka sie beda na ciebie gapily i same beda chcialy zagadac. Darujcie sobie rady mily inteligentny i co te cwiercinteligentki w tych pustych lebkach wymysla. Chcesz miec powodzenie idz na silownie pływaj duzo zrób mase popraw wyglad i ichy ogolnie a te intelektualne dziewice same za toba beda lataly. Bo chocbys byl niemowa i polglowkiem jak masz super cialko to poderwiesz kazda. Zobacz kazdy koks ma dziewczyne i ile za nimi lata wiec tak to dziala. Oczywiscie jeszcze mozesz miec bardzo duzo kasy to tez dziala ;) (bardzo duzo nie w znaczeniu 10 letnie bmw bo to nie czasy komuny ;)

Gość gość
" adddaa 2010.06.18 a dlaczego Wy faceci zawsze lecicie na chude laski kręcące chudymi tyłkami z paskudnymi ryjami z warami obciągarami a nigdy nie zwracacie uwagi na normalne dziewczyny, które ma bogate wnętrze??" Pytanie powinno być do Ciebie: "dlaczego jesteś takim pustakiem, że wszystkie chude kobiety klasyfikujesz jako mające zbyt duże usta, zbyt chude pupy, zbyt małe piersi, nie mające normalnego charakteru i bogatego wnętrza?" Odpowiedź jest taka, że jesteś zbyt tępa na to, by to zauważyć.

Gość gość
Sam jesteś głupi. Kobety tak robią po facetów to podnieca. Żaden nie zainteresuję się kobiety, jeśli widzi, że już ją zdobył. Facet to typ zdobywcy.