Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdz

nie chce wakacji

Polecane posty

Gość sprawdz

NIe chce wakacji. WAKAcje to dla mnie nuda, 2 miesiace dołka psyhicznego, jak patrze na swoje kolezanki.

Gość sprawdz
jak?

Gość sprawdz
jak? chodzi o to ze moje kolezanki szaleją, bawia sie, a ja podczas wakacji siedze w domu i ogladam fillmy

Gość sprawdz
ale to nie sa moje przyjaciolki, kolezanki ze szkoly, wkurwia mnie to ze one na poczatku roku przyjda ze zlotą opalenizną a ja wroce do domu i bede wyc w poduszke

Gość sprawdz
złotą opalenizną, usmiechem i wspomnieniami

Gość ------------------............
musisz sama to zienic. wakacje byly dlamnie zawsze super chociaz bylam w domu. tylko musisz wyjsc do ludzi i nieuzalac sie zawsze nad soba

Gość akldlaks
jak pójdziesz na taki kurs to na pewno kogoś spotkasz głowa do góry ty tez możesz mieć opaleniznę wystarczy wyjść na dwór

Gość sprawdz
no tak, tylko ze to bedzie opalenizna wylezana na lezaku przed domem, nie taka wybiegana na plazy. nie uzalam sie, tylko poprostu zblizam sie nieuchronnie do wakacji, chce wracac do szkoly, tam mialam jakąs stycznosc z ludzmi

Gość sprawdz
no tak, tylko ze to bedzie opalenizna wylezana na lezaku przed domem, nie taka wybiegana na plazy. nie uzalam sie, tylko poprostu zblizam sie nieuchronnie do wakacji, chce wracac do szkoly, tam mialam jakąs stycznosc z ludzmi

Gość sprawdz
zakochana cipa, mowisz ze nie chce wakacji bo nie bedziesz widywac chlopaka w ktorym jestes zakochana? MAM TO SAMO!

Gość kafe09
skad jestes autorko? chetnie sie zapoznam

na pewno nie masz nikogo z kim moglabys wyjsc, wyjechac, spedzic czas? i nie patrz z zazdroscia na kolezanki bo Ty tez mozesz przyjsc po wakacjach ze złotą opalenizną lub w nowej fryzurze, zmianą stylu... wystarczy tylko się ruszyc a nie czekac az samo sie zrobi ;)

Ja też nie chcę wakacji;) ale to dlatego, że muszę iść do pracy :D

Gość można ten czas wykorzystać
np. na jakąś pracę, dorobienie sobie, naukę języka, czytanie, sport -wszystko na co masz za mało czasu w roku szkolnym.