Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejnaaaa

Jestem zalamana .Nie umiem jezdzic samochodem

Polecane posty

Gość gość
hehe, jakbym czytala o sobie w pierwszym poscie. ale to juz przeszlosc. prawko zdalam 2 lata temu za 1 razem. na poczatku jezdzilam tylko z kims, wszystko mnie stresowalo. przez pierwszy rok jezdzilam tylko trasa szkola-dom-szkola. jak mialam jechac w inne miejsce ogarniala mnie panika. a co jak nie bede wiedziala kto ma pierwszenstwo? a gdzie ja zaparkuje? a co jesli.... i tak w kolko. balam sie wszystkiego - jak jechalam wolniej zeby zobaczyc znaki, a ktos mi siedzial na ogonie - zjezdzalam i udawalam, ze parkuje, zeby ta osoba mnie wyprzedzila :D a teraz - jezdze sama wszedzie, parkuje, wyprzedzam auta, jezdze lewym pasem, wjade na rondo na wewnetrzny pas, umiem zaparkowac tylem etc, etc. nie wiem, czy jest inna metoda, niz jezdzic i jezdzic. u mnie to przyszlo z czasem. dalej mam pewne lęki np. nie pojade autostrada, czy szybciej niz 100km/h. ale to nie ma nic do prowadzenia - mam lęk przed szybkościa, czy to ja jestem kierowca, czy to ktos inny prowadzi.

Gość gość
pozostaje Ci tylko taxowka chyba,jezeli szukasz taniej i dobrej to osobiscie moge polecic www.radiotaximpt.krakow.pl