Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan25

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość bogdan25

Witam! Mam poważny problem z dziewczyną. Ja mam 25 lat, ona 24 lata. Jesteśmy ze sobą od trzech lat i nigdy nie uprawialiśmy seksu. Problem jest w tym, że ona jest wierząca i traktuje poważnie nauczanie kościoła w tym względzie. Ja nie jestem wierzący i ta kwestia od zawsze nas dzieliła. Mimo to jednak się kochamy, ale... nigdy fizycznie. Przeszkadza mi to i nie wiem, czy nie pora ją zostawić?

Gość jesteś pusty
i mówię Ci to jako facet, skoro dla Ciebie liczy się tylko sex, uszanuj jej poglądy, jeśli ją naprawde kochasz to poczekaj do ślubu, i potem bedziesz j.... do woli PZDR

Gość bogdan25
kocham ją to prawda, ale jesteśmy ze sobą trzy lata przez które ja nie żyłem w abstynencji, bo nie wytrzymałbym tego. Zdradziałem ją z trzema dziewczynami. Ale to była konieczność. Ona o tym nie wie. Nie chciałem tego robić, chcę to robić z nią, chcę być z nią, ale też mam swoje potrzeby

Gość Człowiek który kocha
nie zdradzi dla "swoich potrzeb".

Gość bogdan25
łatwo Wam tak mówić. Trzy lata bez seksu jak się ma dwadzieścia parę lat. Musicie zrozumieć kontekst. W takim wieku potrzeby są duże. A ja nie podzielam jej poglądów na seks przedmałżeński

Gość padaczka straszna
A ślub nie wchodzi w grę? Skoro się kochacie i dziećmi też nie jesteście..

Gość Człowiek który kocha
No to sie rozejdzcie, cóż Ty chcesz usłyszeć. Jesli jest wierząca, to po slubie tez będziesz miał problem, bo nie uzna środków antykoncepcyjnych - skoro sie w tak ważenj kwestii nie zgadzacie, odejdź

Gość bogdan25
problem z tym, że ja chcę z nią być i nie byłob mi łatwo z nią zerwać. Zdrady nie były dla czymś ważnym, bo nie angażowałem się emocjonalnie w to. To był czysty seks bez jakichś uczuć

Gość wesola bridget jones
raczej ty masz problem z sobą miłość to nie tylko seks , gdy się kogoś kocha to się szanuje jego poglądy ___ http://tnij.org/g8sh

Gość bogdan25
no tak, ale to trwa już tak długo

Gość aczii
Bigdan, jestes idiotą. mam nadzije ze dostaniesz kopa od zycia.. albo ona cie zdradzi. nie zasługujesz na nią palancie