Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniArnoux

luźny związek

Polecane posty

Gość paniArnoux

spotykam się z pewnym facetem od czasu do czasu. świetnie nam się układa pod każdym względem, jednak widujemy się średnio raz na tydzień albo i rzadziej. Prawie nie rozmawiamy pomiędzy jednym spotkaniem a drugim. co zrobić, żeby nasza znajomość przerodziła się w związek? zależy mi na czasie, bo jego była cały czas się wokół niego kręci.

Gość paniArnoux
skoro nie chce, to po co się ze mną umawia? myślę, że mimo wszystko nie tylko dla seksu.

Gość cukier niezalogowana
spotykacie się tylko na sex-->to jest ten luźny związek?

Gość do ZAWSZE szczerego
JESTEŚ TAK SAMO PRZYSTOJNY JAK INTELIGENTNY? :)

Gość paniArnoux
Dzięki wielkie. Widze, że tutaj na zrozumienie nie mam co liczyć. Same jesteście puszczalskie, a po ludzku tak poradzić nie poradzicie.

Autorko,ja miałam tak samo jak ty, spotykalismy się niezobowiązująco ,a po jakimś czasie on zaczął czuć do mnie coś więcej i tak zostalismy parką.Co do ciebie postaraj dać mu jakoś do zrozumienia,że zależy ci na nim i to nie tylko seksualnie

Gość cukier niezalogowana
"tutaj na zrozumienie nie mam co liczyć" Próbuję ze wszystkich sił. :D Ale gdyby ten pan dążył do związku to z pewnością zwiększyłby zainteresowanie Twoją osobą. Luźny związek. Ja nie wiem co to w ogóle ma być. Jakieś udziwnienia terminologiczne wprowadzasz. Ja znam tylko: -związek -układ Jest jeszcze czas, kiedy 2 osoby się spotykają ze sobą, są coraz bliżej i jednoznacznie to prowadzi do relacji stałej, ewentualnie się rozpada aczkolwiek jest zainteresowanie jednoznaczne. Gdy wygasa to znaczy, że pa pa. Chociaż ja może za mało obeznana jestem w sprawach damsko-męskich więc może nadzieja dla Ciebie jest :D Ile się już spotykacie? Jak wyglądają wasze spotkanie? Rozmawialiście na WASZ temat? "Same jesteście puszczalskie" Nie twierdzę, że jesteś puszczalska. Tylko chyba prawda w oczy kole, co?

Zaproponuj mu jakiś wypad do kina,potem kolacyjka przy swiecach.Jeśli mu na tobie zależy to się skapnie o co chodzi.

Gość cassablanca jest specjalis
tka od ukladow i jej psiapsiolu, idz do nich

Gość smutne,
zawsze szczery coraz bardziej zgorzkniały i plujący jadem smutne jest jak ludzie upadają

Gość coraz niżej,