Gość piękna barwa ..... Napisano Lipiec 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=REECLsCuM-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 18, 2010 o Ville mam wszystkie plyty i single ;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tę nową też masz?co o niej Napisano Lipiec 18, 2010 myślisz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poooporrr Napisano Lipiec 18, 2010 ee tam ville ma pedalski głosik :O tak samo zresztą jak molko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 18, 2010 disarm me bardzo mi sie podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsda Napisano Lipiec 18, 2010 pedalski?:O ładny, niski głos http://www.youtube.com/watch?v=_8VpOJeUBhY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 18, 2010 ogolnie plyta jest delikatniejsza i ma w sobie nutke elektroniki ale malutko ..to sos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 18, 2010 najlepsze plyty wedlug mnie to love metal i venus doom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tę nową też masz?co o niej Napisano Lipiec 18, 2010 też bardzo lubię te płyty, ale zdecydowanie dodałabym GLV666 ;) ta nowa jest inna... brzmienie trochę bardziej "amerykańskie", jest bardziej łagodna, teksty nieco bardziej pogodne :P mam tylko alergię na "STD" :P jako całość, nie jest zła, ale nie zaliczę do moich ulubionych Venus Doom była świetna. Takie Sleepwalking... czy Cyanid sun ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 18, 2010 nooo scared to death na początku brzmi jak polskie discopolo greatest love songs to pierwsza płyta ma ten specyficzny charakter Cynamide Sun to moja ulubiona piosenka ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tę nową też masz?co o niej Napisano Lipiec 19, 2010 ahaha tak samo mi się skojarzyło, ale nie pisałam ani nie mówiłam o tym nigdzie, bo bałam się, że dostanę po głowie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Nie no co ty ;D fani fanami rozumiem..ale nie wszyscy sa zaślepieni.Np. mimo ze mam wszystkie jego płyty to nie znaczy ,ze wszystko mi się musi podobac ;D Swietna jest tez piosenka wicked game..kocham te gitary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tę nową też masz?co o niej Napisano Lipiec 19, 2010 i bardzo dobrze :) to jest zdrowe podejście. Mam nadzieję, że za jakieś 2 lata dane nam będzie usłyszeć jakąś mocniejszą płytkę, coś bardziej w ich stylu... Klawisze jak najbardziej, ale takie nieco bardziej chłodne, tak jak w Hartache every moment, Join me... Disarm me jest dobre. Heartkiller przypadł mi do gustu. Bardzo uzależniający kawałek. In venere veritas i Shatter me with hope też mogą być. Końcówka Ode to solitude świetnie zaśpiewana, szkoda, że tak krótko... zgadzam się, Wicked game w wykonaniu HIM brzmi niesamowicie:) tak szczerze, to powróciłam do ich muzyki po dobrych kilku latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anita L. przedstawia Napisano Lipiec 19, 2010 Tylko Tokio Hotel! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omggg Napisano Lipiec 19, 2010 Piotr Kupicha (kojarzycie? ) i Michael Bolton ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tę nową też masz?co o niej Napisano Lipiec 19, 2010 Kupicha? nie znam człowieka Bolton jest jak najbardziej ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xXXMadzialenka1998XXx Napisano Lipiec 19, 2010 Justin Bieber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bolerco w różu i czerni Napisano Lipiec 19, 2010 Tylko Bill Kaulitz z TokioHotel! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość acadalfffo Napisano Lipiec 19, 2010 Bono jedyny w swoim rodzaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielbicielkaaaaa Napisano Lipiec 19, 2010 Nie słuchajcie jakichś popaprańców, posuchajcie 1.Anthony Queen w "I love You"; 2.Chris Rea; 3.Bryan Adams; Leonard Cohen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KiKolakola Napisano Lipiec 19, 2010 Valo,Molko,Serj i Daron,Warner(M.M.),pucują końcówką języka buciki Billowi z TokioHotel. Bono szoruje podłogi w jego salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Najbardziej seksowny glos ma Ville Valo, wokalista HIM. Mniam!! W tej piosence spiewa on z wokalista The Rasmus Lauri. Sami ocencie. Oboje maja super glos, ale Ville.... Mmmmmm............ http://www.youtube.com/watch?v=xi1ArEPKlu0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daruuuunia Napisano Lipiec 19, 2010 Jasne że Thomas Anders z Modern Talking!!!! Nie ma lepszego!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teqila88 0 Napisano Lipiec 19, 2010 eddie vedder!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jak to jeeest Napisano Lipiec 19, 2010 Bryan Adams.... mmmmm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a proszę was bardzo Napisano Lipiec 19, 2010 Tim McIlrath z Rise Against http://www.youtube.com/watch?v=PMs55T2nhYI http://www.youtube.com/watch?v=i9AydS4zlvg http://www.youtube.com/watch?v=vMN6tsHvWD4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arz Napisano Lipiec 19, 2010 Peter Steele,TYPE O NEGATIVE... Nieźle mną zakręcił w 1995, miłość trwa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Lipiec 19, 2010 Villie Valo Sting Leonard Cohen Rod Stewart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Guzik 2 Napisano Lipiec 19, 2010 Gdy chodze po forach czy last.fm, widze mnostwo polskich fanow HIMa. Dzis pewnie w naszym kraju jest ich mniej niz 10 lat temu,ale sa. jest duzo. Czemu oni olewaja ten kraj i nie zjawili sie tu od tylu lat? byloby przeciez zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elvis tez mial seksowny Napisano Lipiec 19, 2010 nie lubie zbytnio jego piosenek, ale mial fajny glos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach