Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(((

Co sie dzieje? Wejdzcie prosze !

Polecane posty

Juz pisalam poprzednio ze od kilku dni mam zawroty glowy :(( w ogole dziwnie sie czuje jakas slaba tylko bym spała :( w glowie tak dziwnie i w ogole od czego to moze byc? Pomozcie... :(

Dodam ze czasem wokol oczu i w glowie czuje jakby ciśnienie.. Zatoki ? czy co bo nie wiem :(

Gość sudyasuydsa
powodow moze byc wiele...cisnienie? anemia? jak kiedys z podobnymi poszlam do lekarza ( i mialam jeszcze dziwne pobolewanie w brzuchu to ...test ciazowy kazala mi zrobic..:) )

Gość sudyasuydsa
a wiec migrena i tyle...jak moja siostra ma ataki migreny , ma klopoty ogolnie z oczami. malo widzi, obraz jej sie rozlewa wiec moze to poczatki migreny

anemii nie mam cisnienie zawsze 175/80

migreny tez głowa mnie nie boli...

Kobieto, od kilku dni zawroty głowy i jeszcze nie byłaś u lekarza?? A jeżeli to jakieś zaburzenia błędnika, lub inne schorzenie neurologiczme, to takie zwlekanie może spowodować poważne problemy, czym prędzej zasuwaj do lekarza, najlepiej do neurologa, niech Cię zbada, może koneiczne sa jakieś leki lub nawet pobyt w szpitalu. Jak sie okaże, że nic Ci nie jest, będziesz spokojniejsza, a tak tylko się domyślasz co to. Forum, to nie porada lekarska!!

a czy przed okresem moga sie dziac takie rzeczy? dwa miesiace temu odstawilam tabletki i czekam na druga miesiaczke...

Gość na 90 procent
to choroba Meniere'a, nieleczona może upośledzić słuch, ponieważ dotyczy błędnika. Wal do lekarza laryngologa!!!