Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika005

Poważne pytanie

Polecane posty

Gość Monika005

Może zadaje zbyt proste pytanie, ale naprawde nie znam na nie odpowiedzi. Otóż wczoraj zaaplikowałam sobie dopochwowo globulkę, ponieważ dostalam lekkiego zapalenia, i wkładajac ja głęboko wyczułam palcem blokadę jakby twardą kulkę, i zupełnie nie wiem co to jest. Wiem że to jest taka budowa anatomiczna kobiety, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć co wyczułam ? Pytam poważnie i za głupie komentarze odrazu dziękuje. Pozdrawiam Monika

Gość Monika005
Być może ale to czułam tak jakby to nie miało żadnego otworu tylko było gładkie

Wiesz co..? Ja bym poszła do ginekologa, bo takich rzeczy nie powinno się lekceważyć, a tym bardziej leczyć domowymi poradami lub szukać odpowiedzi na pytanie "co to jest?" na forach, bo może być wiele możliwości i może okazać się, że "leczenie" tego nie jest trafiona, bo ta gulka może okazać się czymś innym. Pójdź do ginekologa. :)

Gość Monika005
To zapalenie nie jest bardzo uciążliwe. A lek który zaaplikowałam to globulki propolisowe. Zostały polecone przez farmaceutkę w aptece. Już po tej jednej widzę różnicę, że jest poprawa. Oczywiście jeśli po wybraniu wszystkich globulek będe czuła że nadal coś nie tak to wizyta będzie konieczna. A te pytanie "co to jest" to tylko z przypadku i ciekawości.

Gość a co byś chciała wyczuć w
szyjce macicy jeśli jeszcze nie rodziłaś? Każda kobieta na końcu pochwy ma wystającą (dość twardą) szyjkę macicy. Rozpulchnia się ona trochę w czasie miesiączki. Więc do lekarza iść nie musisz, aby potwierdził, że ty też ją masz :)

Gość wiesz jak zaskoczyć frajera??
pewnie jakiś pryszcz... nic nowego ;) niech gin ci powie, zobaczy -oceni, bo nam nie pokażesz co nie :D

Gość Malwina2011
Dzięki za wszystkie odpowiedzi i wyrozumiałość. Pozdrawiam