Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saly24

Doradzcie

Polecane posty

Gość saly24

Witam wszystkie panie! 20 maja mialam ostatnia miesiaczke , a 4 maja wspolzylam z moim przyszlym mezem. moje cykle wahaja sie od 28 do 30 dni. Od paru dni mam plamienia jasnorozowe, jasnobrazowe z domieszka sluzy. aha, wspomnie ze 6 dni po wspolzyciu mialam tez plamienie. czy to moze byc ciaza?

tak kretynko! to na 100% ciaza . wez sie w leb strzel porzadnie i tyle. nikt t nie jest wrozka zeby ci powiedziec cos takiego!!!

Gość saly24
ale moglybyscie doradzic co takie plaienia moga oznaczac?

Gość ewelina318
ja na początku ciąży miałam brązowe plamienia. Zrób test

jagoda jak przeczytałam co napisałaś to aż się przeraziłam. Kobieto nie przesadzaj,jak Ty się zachowujesz. Każdy może miec pytania i wątpliwości. Nie chcesz nie wypowiadaj się i już. Autorko najlepiej zrób test. Te plamienia to może byc ciąża ale też niekoniecznie

Gość jagódka nie rzucaj się
jak wesz na łańcuchu. Plamienie może oznaczać zbyt małą ilość progesteronu. Możliwe, ze jesteś w ciąży, a może nie jesteś i po prostu będziesz musiała udać się do lekarza, zrobić badania hormonalne i brać progesteron, żeby go unormować. Zrób test i do lekarza.

Gość saly24
dzieki serdeczne :) kiedys bylam juz w podobnej sytuacji ale lekarz powiedzial ze takie cos moze sie zdazyc i nic nie zalecil ;/