Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska sukienkaa

Panowie gdybyście poznali

Polecane posty

Gość niebieska sukienkaa

Ładną, sympatyczną, skromna dziewczyna ale której nie powiodło się w życiu tzn, nie osiągneła za dużo jak na swój wiek ( 24 lata) w sensie musiała przerwać studia,żadnej kariery, mieszka z rodzicami, nie ma auta itd to czy to zmieniło by jakoś wasze nastawienie do niej?

Gość niebieska sukienkaa
Z powodów finansowych

Nie,ja też niczego nie osiągnąłem w życiu a mimo to jestem szczęśliwym facetem,ale ty na pewno szukasz faceta takiego co ma skórę,furę i komórę po to żeby dobrze i materalistycznie żyć,bo z twoimi osiągnięciami wiesz że to raczej nie możliwe na lekkie i przyjemne życie.

Gość niebieska sukienkaa
A mógłbyś odpwoiedzieć na pytanie? a nie szukać dziury w całym

Gość niebieska sukienkaa
czerwony sztandar - mylisz sie! Musisz miec zle doswiadczenia skoro sadzisz ze każda laska to materialistka! Może ty masz takie wymagania? Normalne pytanie, jeśli go nie rozumiesz po cholere sie udzielasz w tym temacie?

Wiesz co sukienka? Jak by była normalna, kochająca i wierna to w dupie bym, mial czym jeździ, gdzie mieszka i jakie ma wykształcenie. Jak by oczywiście nie była jakaś na maksa szpetna

Gość niebieska sukienkaa
Chodzi mi o to czy faceci poznając dziewczyne, patrzą też na to kim jest, co w życiu osiągneła itd, czy tylko jaka jest

Ja patrzę czy jest sympatyczna, ma coś do powiedzenia i czy się dużo uśmiecha

Gość nieeenoooo
wiek 24 lata do czegoś zobowiązuje, wygląda na to, że nie masz zawodu, pracy,własnego kąta.. jesteś mało ambitna czy leniwa?

Gość niebieska sukienkaa
O to mi właśnie chodzi :)

Niebieska sukienka my faceci naprawdę nie myślimy tak jak wy kobiety czyli materliastycznie i przyszłościowo, czyli jaki ma samochód,studia i czy ma dobrą pracę i czy posiada zamożnych rodziców,to nie nasz tor myślenia bo to specjalność kobiet,to wy zawsze mówicie że ten to dobry towar czy partia a ten to już nie bo za biedny i słabo wykształcony.

Gość niebieska sukienkaa
nienooo - do czego wdl ciebie zobowiązuje ten wiek? Nie jestem z tych którzy dziedziczą dom po dziadkach, mają bogatych rodziców, czy biorą sobie 20 lat starszego bogatego faceta

Uznałbym taką kobietę za strasznie leniwą, bez pasji, bez ambicji. Od razu pomyślałbym, że z taka kobietą miałbym bardzo nudne życie, że taki człowiek nic od siebie nie potrafi dać i na wszystko ja musiałbym pracować.

''nienooo - do czego wdl ciebie zobowiązuje ten wiek? Nie jestem z tych którzy dziedziczą dom po dziadkach, mają bogatych rodziców, czy biorą sobie 20 lat starszego bogatego faceta'' Ja w wieku 24 lat kupiłem własne mieszkanie na kredyt, więc nie opowiadaj bzdur że ty jako 24 latka nie potrafisz sobie nawet na jedzenie zarobić.

Gość nieeenoooo
w wieku 24-lat powinna mieć chociaż jakiś zawód:) nie mówię tu o materialnym aspekcie w sensie-spadek, bogaci rodzice. mam tu na myśli to co sama osiągnęła.

Gość nieeenoooo
jesteś jedynaczką?

Gość dziewczyna-25
a ja osiagnelam wszystko sama... moi rodzice nie zyja... skonczylam dobre studia na UW, mam mieszkanie, dom, 10 h ziemi, i 4 h, lasu... znam 5 jezykow obcych... i nadal jestem sama... dlaczego? otoz dlatego, ze na zycie osobiste nie bylo poprostu czasu...

Gość niebieska sukienkaa
A gdzie powiedziałam że nie mam zawodu i pracy? Dominik - wiesz uważam że mieszkanie na kredyt w wieku 24 lat to nie osiągniecie, tylko dług do końca życia, ja od kredytów trzymam się z daleka bo już musiałam jeden za ojca alkoholika spłacać. Chciałam się tylko dowiedzieć czy mam sznase na miłość czy facet mnie od razu skreśli

Gość fgfghgdcgc
jasnie ze nie najwazniejsze zeby umiała i lubiła sie ostro kopcic:D

Niebieska sukienka już ci pisałem że u facetów materalizm nie ma żadnego znaczenie.Wiem że dla ciebie to będzie szok ale faceci naprawdę nie myślą tak wyrachowanie jak kobiety.

Gość nieeenoooo
od razu to Cię nie skreśli...możliwe, że zakocha się i będzie mu obojętne to czy masz studia, samochód i mieszkanie, bo tak naprawde to liczy sie to kim jesteś, a nie to co posiadasz, życzę powodzenia!

''Dominik - wiesz uważam że mieszkanie na kredyt w wieku 24 lat to nie osiągniecie, tylko dług do końca życia, ja od kredytów trzymam się z daleka '' Żeby taki kredyt uzyskać, przede wszystkim trzeba mieć dochody i to nie małe. Ty takiego nigdy nie uzyskasz. W przeciągu kilkunastu lat go spłace. Ale jak czegoś nie można mieć to trzeba sie zawsze wytłumaczyć i z zazdrość ubliżyć komuś. Twoja zazdrość aż bije po oczach. Dla mnie to jest właśnie duże osiągniecie i jestem z tego dumny. Od 19 roku życia na to pracowałem by coś teraz mieć i opłacało się.