Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska sukienkaa

Panowie gdybyście poznali

Polecane posty

nie mialaby u mnie szans. nie dlatego ,ze mieszka z rodzicami ,ze nie ma auta ale dlatego ,ze nie jest ambitna i szybko sie poddala.

dominik1000 widzę że prawdziwy materalista z ciebie,ja pracowałem już od 15 roku życia i tak do teraz ale nigdy do materialnych rzeczy nie przywiązywałem wagi,po prostu samochód czy nowe ładne mieszkanie nie dawajom mi satysfakcji,to wszystko się nudzi po krótkim czasie i w końcu pieniądz rządzi tobą a nie ty nim,masz wzięty kredyt i musisz na niego harować,nie możesz zmienić pracy bo nigdy nie wiadomo czy w nowej pracy wystarczy ci na spłatę kredytu,tak czy siak jesteś po prostu niewolnikiem pieniądza.

Gość a na cholere wam
ambicja u kobiet, skoro potem i tak chcecie zeby skończyla na siedzeniu w kuchni i gotowaniu wam żarcia, praniu, sprzataniu , rodzeniu i wychowywaniu dzieci ....... hipokryci !!!

''dominik1000 widzę że prawdziwy materalista z ciebie,ja pracowałem już od 15 roku życia i tak do teraz ale nigdy do materialnych rzeczy nie przywiązywałem wagi,po prostu samochód czy nowe ładne mieszkanie nie dawajom mi satysfakcji,to wszystko się nudzi po krótkim czasie i w końcu pieniądz rządzi tobą a nie ty nim,masz wzięty kredyt i musisz na niego harować,nie możesz zmienić pracy bo nigdy nie wiadomo czy w nowej pracy wystarczy ci na spłatę kredytu,tak czy siak jesteś po prostu niewolnikiem pieniądza. '' Moja obecna praca daje mi oprócz dużych dochodów, przede wszystkim ogromną satysfakcję. Robię to o czym zawsze marzyłem. A kredytu nie brałem na luksusy tylko na rzecz niezbędną człowiekowi do życia, a mieszkanie jest podstawowym elementem. Wolę pracować na swoje mieszkanie niż dawać komuś zarobić na wynajmie.

dominik1000 no ale kredyt tez nie masz za darmo,dajesz dość dużo zarobić bankowi a po za tym i tak musisz płacić czynsz.Nie wspominając już że na swojego szefa tez musisz zarobić.

jeśli pracuję(nawet za 1000zł), jest uczciwa, nie jest leniwa i pomimo niepowodzenia, chce iść naprzód. nie mam nic przeciwko. :) a o kim autorko piszesz? ;)

Czyli mam narzekać tak jak ty i autorka, że nic nie osiągnąłem w życiu. Mam mieszkać u rodziców lub pod mostem i żebrać o jedzenie. No wtedy byłbym wspaniałym zaradnym człowiekiem, nikt by na mnie nie zarabiał i w ogóle. Nie sądziłem ze aż taka dzieciarnia tutaj siedzi. Młodzi ludzie są faktycznie coraz to bardziej leniwi.

Gość niebieska sukienkaa
Dominik wyluzuj trochę, widać że ci tego luzu niestety brakuje. Nie o to kompletnie chodziło. Nie musisz się chwalić że masz mieszkanie na kredyt i ile to osiągnąłeś, jeśli jesteś zadowolony to gratulacje, i to ty innym ubliżasz, to że teraz mam sytuację taką jaką mam to nie znaczy że tak będzie zawsze, a ty też możesz znaleźć sie w dołku bo pracę stracić można zawsze. I trochę więcej dystansu do pewnych rzeczy bo za poważnie wszystko bierzesz

Gość niebieska nie rzucaj sie tak
dominik ma racje. Po co zakładasz topik skoro nie przyjmujesz krytyki??? Mieszkanie, nawet na kredyt, w przypadku osoby, która nie dostala nic od rodziców to na prawdę bardzo dużo.Co może mial w 3 lata odłożyć 200 000zł??? Bez sensu, zastanówcie siel udzie. Mój brat ma żonę, 2 dzieci i też mają mieszkanie na kredy i cieszą się z tego, mimo i on jest lekarzem i zarabia b. dobrze to nie odłoży 200 000 w kilka lat dziewczyno. Co mają do 60tki odkładać i czekać aż im inflacja zje wszystko??? Głupiutka jesteś, chciałabyś od razu biznesmena i mieć wszystko wyłożone na tacy? Takie rzeczy tylko w erze :D

Gość niebieska sukienkaa
Moglabys najpierw przeczytać cały topic prostaczko