Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluDka p

Studia

Polecane posty

Gość maluDka p

Mozecie mi doradzic w sprawie ze studiami?? Chce isc na pedagogike ale nie wiem czy ciezko tam jest?? Czy znajde prace?? Pedagogike plus cos do tego czy sama wybrac?? tyle mysli w glowie co wybrac co wybrac...

Gość maluDka p
Pomoze mi ktos???

Pedagogikę studiuje mnóstwo ludzi i raczej ciezko znalezc po tym prace za godne wynagrodzenie. Jeśli myslisz o pracy w szkole, to konkretnej pensji dorobisz się po naprawde dlugim stazu pracy i oczywiscie doksztalcaniu sie. Chyba, że po prostu podoba Ci się praca i zakres obowiazkow i nie pieniadze sa dla Ciebie najwazniejsze? Jeśli chodzi o same studia to sporo zalezy od uczelni ale w wiekszosci nie ma wygorowanych wymagac i nie jest ciezko sie na nich utrzymac. Często przedmioty zaliczane są na podstawie obecnosci na 3, a na wyzsza ocene pisze się egzamin. Jak ja kazdych studiach są przedmioty trudniejsze i łatwiejsze, ale wszystkie są do przejścia. Pozdrawiam. :)

Gość ASsaASaSasASSA
Często przedmioty zaliczane są na podstawie obecnosci na 3, a na wyzsza ocene pisze się egzamin. what the fuck?;> to moze w białej podlaskiej :D na wyższą ocene pisze sie egzamin? buhahahahahaha. a jak cie zadawala tylko 3 to nie musisz ich pisac? nie obczajam o co kaman :o

owszem :) mam kolezanke na pedagogice na panstwowej uczelni i mowila, ze np. profesor zaproponowal cos takiego, ze za obecnosc stawia 3 a jesli ktos chce wyzsza ocene to pisze na koniec egzamin... dla mnie to smieszne ale tak jest ... :)