Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgsdfgsdf

czy można prostować mokre włosy?

Polecane posty

Gość dfgsdfgsdf

Zawsze używałam prostownicy na już wysuszonych włosach. Kolezanka powiedziala że ona używa tylko na mokre. Boję się trochę że je popalę? Prostujecie mokre włosy?

Absolutnie nie ! nie słuchaj koleżanki bo takie coś to śmierć dla włosów . Unikaj prostownicy ale jak już musisz to tylko na suche i najlepiej wcześniej wsmaruj lub spryskaj je jakąś odżywką przeznaczoną do prostowania przed prostowaniem :)

Gość melissaa *
Ja na prostuje jak są wilgotne, wtedy lepiej sie je prostuje i są bardzziej proste;)

Gość cierpka łza
zależy od rodzaju prostownicy. Jeśli prostownica przeznaczona jest do prostowania na mokro, wtedy tak :)

Gość fenwfwekfjjewk
nie nie nie fryzjerki przed prostowaniem zawsze suszą na maksa. ciekawe dlaczego?

Gość Jwpl

Ja mam prostownice babyliss wet & dry i prostuje mokre bez problemu. Zawsze najpierw suszylam a pozniej prostowalam. A mam grube włosy. Zajmowało to dużo czasu. Kiedyś nie mogąć wysuszyć od razu wyprostowalam skuszona własnie tym napisem "wet &dry" i poszlo extra. Tyle samo czasu mi to zajeło co prostowanie suchych. Wiec chyba szkoda energii na suszenie najpierw.