Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssssskaaaa

Czy podoba wam sie imie Natan?

Polecane posty

Gość assssssskaaaa

mąż sie bardzo uparł na to imie i na wszystkie moje inne propozycje kreci głowa, mi tez nawet sie spodobalo juz to imie....ale czy innym sie spodoba? i jakie tu zdrobnienie wymyslic - chyba nie ma, ale moze to dobrze bo nikt glupiego nie wymysli (tesciowa) :P pytam bo jak w pracy powiedzialam to dziwnie na mnie patrzyli i uslyszalam od jednej czy powaznie bo dziecko skrzywdze...:( dodam ze nie podobaja mi sie imiona typu Brajan, Kewin, Olivier......wole takie proste ale to jakos nie najgorzej mi lezy a maz uparty :)

moje dzieci mają stare imiona i wszyscy w koło powtarzają, że jak dobrze, że takie nie udziwnione, więc jeszcze raz to przemyślcie. Wszystko zależy, czy się rodzicom podoba.

Gość lauruśka cyluśka
''e....ale czy innym sie spodoba'' a co cie to za przeproszeniem wali :) skoro wam sie podoba to git...

Gość ollla la
tyle jest ładnych polskich imion.... te amerykańskie, kinowe są okropne!

Mi się bardzo podoba. Już jakiś czas temu postanowiłam, że jeśli kiedyś będę miała synka to tak go właśnie nazwę. Nie przejmuj się tym czy innym będzie się podobać bo to Twój syn i Tobie ma się podobać. I npewno go nie skrzywdzisz takim imieniem. Obciach to np ARIEL

Mi równiez bardzo sie podoba > mam rocznego synka ma na imię Alan i tez były różne reakcje na wybór tego imienia ale najważniejsze jest to że mi i męzowi sie podoba

Ja mam Nataniela, ale w skrócie wołamy Natan, Natek, Natuś. Nie spotkałam się nigdy z dziwnymi spojrzeniami czy komentarzami na temat tego jakie wybrałam imię dla syna, własnie wręcz przeciwnie. Do dzisiaj często słyszę, że to bardzo piękne imię.

Gość gość
Jest jeden Alan u nas w gimnazjum i wołają na niego-Anal:0 wiec nad tym imieniem tobym siedogłebnie zastanowila

Gość gość
Mnie sie nie podoba,mieszkam w De wiec ludzie nadaja tu rozne imiona.ale Natan to beznadziejne imie.

Gość gość
z tym Alanem to prawda na mojego kolege tez tak wolali ANAL

Gość gość
natuś? dla chłopca takie zdrobnienie? może jeszcze Natka? krzywdę dziecku zrobisz

Gość gość
Natan -szatan?

Gość gość
natan????????nie krzywdz dziecka-jak bedzie dorosly moze zmienic