Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic niewiedzaca

odnowienie kontaktu po latach...

Polecane posty

Gość nic niewiedzaca

hejj, dziwna sprawa, dzisiaj odezwal sie do mnie na facebooku moj byly... bylismy razem krotko, 2 lata temu okolo 2 miesiace,potem zdradzil mnie z moja najlepsza przyjaciolka i mnie rzucil. z przyjaciolka nie byl, olal ja i znalazl sobie dosyc szybko dziewczyne,z tego co wiem,byl z nia z 2 lata... Przez te 2 lata nie mialam z nim zadnego kontaktu. napisal dzis do mnie na facebooku (nie mial mnie w kontaktach, chyba znalazl mnie przez kolezanke) "hej,ladne zdjecia :) pozdrawiam". Czego on chce do cholery? Dodam, ze ja mieszkam od roku za granica,co mam wpisane w moim profilu. A on ma teraz chyba z 30 lat, a nigdy zaradny nie byl. Wydaje sie Wam, ze chodzi o to, ze mysli, ze mi sie dobrze tu wiedzie i chce sie zaczepic?:/ Nic mu nie odpisalam,heh.

Gość nic niewiedzaca
haha to tez,ale chodzi mi o zaczepienie sie z przyczyn finansowych :P Nigdy do zamoznych nie nalezal, moze mysli,ze mi sie tu przelewa.

Gość roznie może być
prawdopodobnie chce dowartościować swoje ego-odezwiesz się to będzie dla niego znak że wciąż na coś liczysz,olać takich palantów:)

Gość krolik235
a moze po porstu chce z toba odnowic kontakty?

Gość nie daj się zwieść idiocie
on tylko czeka na seks, a potem, żegnaj bejbi

Gość nic niewiedzaca
ale jaki seks,skoro ja jestem za granica a on w PL?:P to jest najprostsze wytlumaczenie, faktycznie, o to mogloby chodzic,gdyby nie ta odleglosc. dlatego to mnie tak zastanawia. a co do odnawiania kontaktu 'ot tak', to on raczej do takich nie nalezy. Poza tym chyba nie mialby czelnosci po zdradzeniu mnie z moja przyjaciolka i kopnieciu mnie w dupe po prostu odzywac sie do mnie milo i uroczo pytajac 'co slychac'? :P

Gość nic niewiedzaca
up