Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklkjh

IMIE DLA CORECZKI CO SADZICIE?

Polecane posty

Gość fghjklkjh

Zastanawim sie wraz z mezem nad imienien Gloria ja jetsem zdecydowana na to imie masz natomiast nie co sadzicie o tym imieniu?

Gość I saw I saw
oklepane.

Gość kościelne trochę
jeśli jesteście katolikami to może być odpowiednie.

Gość lwtb analnie rozprawiczony
daj jej na imię Luba

Gość t love
Ona nie mówi nic Nie mówi ani słowa Ona nie mówi nic Nie mówi ani słowa Ma krótkie i szalone linie papilarne Nosi obcisłe dżinsy, pali "Popularne" Ma krótkie i szalone linie papilarne Nosi obcisłe dżinsy, pali "Popularne" Na imię ma: G L O R I A Na imię ma: G L O R I A Ma siedemnaście lat Ma siedemnaście lat Kiedy patrzę się na nią Ona leży koło mnie Jej długie włosy opadają na plecy Jej długie włosy opadają na plecy Jej długie włosy opadają na plecy Na imię ma: G L O R I A Na imię ma: G L O R I A Ona nie mówi nic Nie mówi ani słowa Ona nie mówi nic Nie mówi ani słowa I biegnie skrajem lata I biegnie skrajem lata I biegnie skrajem lata Na imię ma: G L O R I A Na imię ma: G L O R I A

Gość gatitka
Strasznie brzydkie, pokarasz dziecko jeśli dasz mu takie imię ;/.

moja babka, stara kaszubka, na wysokie dziewczyny, mawiała glorie, może to z tej kolendy, gloria gloria ine....itd

Gość Lady Jey Jey
Pamiętaj o tym, że imię zostaje z człowiekiem na całe życie... wybierzcie takie które nie będzie ciężarem ani powodem do wstydu dla dziecka w przyszłości. Co z tego, że Wam się podoba....

Gość hhhhd
a jak wam sie podoba imie- Miriam?:))

Gość hejkkkakakaka
gloria to po łacinie ( i po hiszpańsku też) "chwała" :)

Gość hhhhd
Miriam - imię żeńskie pochodzenia hebrajskiego (hebrajski: , hebrajski standardowy: Mirjam, hebrajski tyberiański: Mirjm), które oznacza "być pięknym lub wspaniałym" (także: "pani, orędowniczka, piękna, napawająca radością", inne źródła podają też znaczenie tego imienia jako: "gorycz, smutek, ukochana", jeszcze inne jako: "pragnąca dziecka", "pełna goryczy" lub "buntownicza"). Utrwalonym polskim odpowiednikiem tego imienia jest Maria. Imię biblijne. Miriam była siostrą Mojżesza i Aarona a córką Amrama i Jochebed. Po raz pierwszy pojawia się w Księdze Wyjścia, drugiej księdze Pisma Świętego. Imię to było bardzo popularne wśród starożytnych Żydów i było pierwotnym źródłem dla imienia Maria i jego pochodnych (Mariola, Marietta, Marika, Marita, Maryla brzydula 30------ wiec raczej nie z telenoweli ;P hanna zosia ?? fuj! moze jeszcze wiesia ? hhe soki ale nie tawie takich imion.

Gość kajsdnjł
A mnie się podoba imię LEA, takie subtelne, któtkie, symbolika: "królowa, strażniczka" :) Moim zdaniem rewelacja, ale oczywiście nie każdy musi podzielać moje zdanie :)

Gość bartekkk:)
DAJ JULIA - ŚLICZNE JEST