Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemzeniewiem

niech mi odpowie jakas madra i doswiadczona albo facet

Polecane posty

Gość wiemzeniewiem

o co mu chodzi? Czy jak facet mówi a właściwie pyta...czy zrobisz mi dziecko? To oznacza, że chce mieć ze mną dziecko czy chodzi mu o przyjemność robienia? Ubiegając pytania: ja 30, on 38, staż niemałżeński 1.5 roku

Gość eeeeeeeeeeeeetam
a on jakis cudzoziemiec jest? Bo jeśli już ktokolwiek ma robić to chyba on bardziej :) Ty co najwyżej możesz mu dać (urodzić) dziecko...

Gość To moja zaletta
nie wiem..za wulgarny.. Mój mówi: chcę dac życie:) mam fajnego faceta na poziomie:)

Gość wiemzeniewiem
nie cudzoziemiec i zdecydowanie madry czlowiek na poziomie....wczesniej nie chcial byc tatą i jawnie o tym mowil, i teraz ja tlumacze sobie to tak, ze cos mu sie odmienilo i nie umie, albo boi sie nazwac rzeczy po imieniu, ze chcialby, bym ja została mamusią dla jego/naszych dzieci.

Gość wiemzeniewiem
Bo łatwiej znieść gdy odpowiedziałabym nie ma mowy, nie zrobię, niż nie chcę urodzić Twoich dzieci. Tak mi się wydaje. Bo on nie wie, że nie odmówię;-) Gdy padło to pytanie to poprostu osłupiałam:P

Gość a żebyś się w końcu posrała
ty małpo, z tym księdzem....

Gość wiemzeniewiem
może wróćmy do tematu...

Zrobic to on najwyzej moze Ci dzieciaczka ;p a tak w ogole to dlaczego nie? jestescie malzenstwem od 1.5 roku wiec to chyba naturalne ze byc moze sie odmienil i chce miec z Toba slicznego bobasa :) ale oczywiscie porozmawiajcie o tym przede wszystkim... zastanow sie czy Ty tego tak naprawde teraz chcesz skoro po uslyszeniu pytania osłupiałas...

Gość tokijskazagadka
nie wiem czy jaja robia sobie piszacy czy odpowiadajacy,a moze wszyscy czasem? albo jedynie odpowiadajacy nie potrafia czytac ze zrozumieniem :o

Gość do ZAWSZE szczerego
ZS, założyłam temat adresując go do Ciebie, ale nie odpowiedziałeś, jesteś tu jeszcze ?:)

Gość adoratorko z
Moze napisz na priv do zs ;) zamiast zakladac top

Gość i lata z tym nickiem po topach
:D:D:D:Ddo Zawsze szczerego :D:D

Gość wiemzeniewiem
staż niemałżeński.... a nie małżeński :/ Wiesz... jak ktoś nagle na spacerze wieczornym wylatuje z takim tekstem, gdy rozmawiamy o czymś zupełnie innym to można osłupieć, zwłaszcza jak się nie wie o co dokładnie chodzi

Gość wiem.zemie

Gość a ty chcesz dziecka?????????

Gość a jakim
sposobem miałabyś mu zrobić to dziecko? bo nie wiem, może jestem nie doedukowana-ale do tej pory wydawało mi się, że dziecko "ZROBIĆ" można jedynie kobiecie:(

Gość wiemzeniewiem
nie chodzi przecież o dosłowność więc się jej nie doszukujcie. I to nie jest dureń!

Gość matacz..
rany zwyczajnie dał ci do zrozumienia , ze chce cie przeleciec !! a ty szukasz dziury w całym , jak bedzie chciał zrobic ci dziecko to najnormalniej ci je zrobi i tyle ....