Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednazimnasuka

DOJEBAŁEŚ TO TERAZ SOBIE DZWON

Polecane posty

Gość wrednazimnasuka

haha, koteczku! nie miałeś czasu, ochoty, dla koleżków miałeś czas :)!! teraz sobie będziesz dzwonił całą noc, bo nie zaśniesz,aby sprawdzic czy jestem w domku! a mój telefonek będzie wyłączony albo wyciszony! :) mama już ma zapowiedziane co ma mówic! że mnie nie ma!:D poczujesz co ja znaczę! mnie nie będziesz wicej ranił, nie bede siedziała co weekend w domu przez taakiego gacha jakim jesteś TY :D:D:D!!!!!!!!

Gość Lilly Evangeline Ewellin
no właśnie, po co siedzisz w domu? Zamiast udawać, że ciebie nie ma powinno cie nie być naprawdę. A telefonik mógłby wtedy dzwonić i dzwonić i dzwonić...:)

Gość wrednazimnasuka
bo dopiero dzisiaj do tego doszłam! było za późno nie mam nawet za co się gdzieś ruszyc ale ja mogę byc, a on niech dzwoniiiiii dzwoniiiiii powiedziałam dośc, nie bede na siłe blagała, prosiła spotkajmy się, pójdzmy gdzieś! nie to kurwa nie!!!!!!!!!!!!! teraz dzwonisz, bo jest wieczór i się boisz, ze moze mnie nie byc,a cały dzien to masz w dupie i nie przyjedziesz jeśli ja Ci nie zaproponuje ! spierdalaj!!!!!!!!!!

Gość wrednazimnasuka
przepraszam za wyrażenia, ale się we mnie gotuje!!!!!!!!!!!

Gość her komendante
przestań się drzeć i marsz do łóżka , bo budzisz niewinnych

Gość wrednazimnasuka
o, na chwile cisza :D już nie dzwonisz :D? hahahahhahahahah

Gość wrednazimnasuka
to co nagrywasz na poczcie jest co najwyżej żałosne :D te wulgrayzmy tylko pokazują na kogo straciłam 1.5 roku mojego życia :D bałwan :D

Gość wkurwiona pani E
kurwa mać !! mialam zalozyc ten sam temat heheheh , moj mysli, ze na imprezie jestem , wkurwil mnie na maxa !!! nie ma czasu sms-a nawet napisac a gdzie tu zadzwonic lol

Gość w końcu przestanie
i będzie temat "Faceci to świnie, zostawił mnie, jestem sama, jak żyć?"

Gość wkurwiona pani E
haha ;p predzej ja jego zostawie :|

Gość wiesz ja ci powiem
jesteś daremna :O

Gość wrednazimnasuka
haha, mój wczoraj tak myślał, że u k,olegi jestem to szlochał do słuchawki a jak się wydało, ze jestem w dom uto mnie wyśmiał i mowi, że idzie melanżowac, ale został w domu :D! teraz dzwonisz i nagrywa texty typu KURWA ODBIERZ NA SEKUNDE I DAJE CI ZYC .. itd a jutro zniwu będzie cisza!!! o nie, ja sobie nie pozwole! albo się zmieni albo ciaoooo!

i macie rację laski!! koniec tego pomiatania, też jesteśmy czegoś warte. jak przestaną dzwonić nie będzie czego żałować. szkoda czasu na dupków

Gość wrednazimnasuka
mój już zamilkł, nie wiem, moze nie moze dzwonic, konto ma puste, dzwonił od ojca. cichą mam nadzieje, ze sam nigdzie nie wyszedł :O

Gość wkurwiona pani E
swiete slowa, kiedys bylam glupia idiotka ktora dala soba pomiatac a teraz nie bedzie srania i plakania , w pizdzie mam ich uczucia zasrane ktorych okazac nawet nie umieja !!!!!!!