Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet29

gdzie te kobiety??

Polecane posty

Gość brunet29

Czesc..zauwazylem ze "najlepsze" kobiety sa z malo atrakcyjnymi facetami...pytanie - dlaczego??.. Mam 29 lat i duza ochote na staly zwiazek monogamiczny oraz rodzine...ale jest problem...bo "jestem przystojny i poukladany" (wybaczcie brak skromnosci-ale to nie moje slowa ;) - czyzby kobiety wolaly oblesnych cwaniaczkow - bo leca na tanie komplementy??

Btw kobiety nie lubia facetow, ktorzy wyżej sraja niż dupe mają, a Ty jak widać taki jesteś. Jak podbijasz do jakiejs slowami - jestem piękny i zajebisty! to się nie dziw.

ja tam właśnie chciałabym domatora :) domator niekoniecznie znaczy nudziarz, a nawet jeśli to najważniejsze być nudnym kompatybilnie ;)

Ale również zgadzam się z opinią powyżej, że to nie wygląd decyduje o zwiazku dwóch osób.

brunet29 Czesc..zauwazylem ze "najlepsze" kobiety sa z malo atrakcyjnymi facetami...pytanie - dlaczego??.. Mam 29 lat i duza ochote na staly zwiazek monogamiczny oraz rodzine...ale jest problem...bo "jestem przystojny i poukladany" (wybaczcie brak skromnosci-ale to nie moje slowa - czyzby kobiety wolaly oblesnych cwaniaczkow - bo leca na tanie komplementy?? Bo oni mają to czego ty nie masz i nigdy nie zrozumiesz. Myślisz, że musisz być przystojny i mieć poukładane w głowie, a w szczególnosci chciec założyc rodzinę, żeby kobiety leciały na ciebie? widać, że nic nie wiesz o kobietach i dlatego jesteś samotnym sredniolatkiem.

Gość brunet29
dzieki za przysrywki ;) - jeszcze raz - NIE JESTEM PROZNYM BEZJAJOWCEM...poprosze o bardziej inteligentne odpowiedzi?

zaraz chyba zacznę swój temat pt': "gdzie ci mężczyźni?" :P

Ze znalezieniem atrakcyjnej kobiety nie ma dużego problemu, rozsądną i atrakcyjną trochę trudnej, ale najważniejsze to umieć się sprzedać.Nie wszystkie kobiety są zajęte na stałe, niektóre można swobodnie kupić o ile jesteś lepszy od jej obecnego faceta a skoro jesteś taki klawy gość to działaj :)

Gość bessa....
najladniejsze kobiety sa z dresami

Bo wy błędnie oceniacie dresów fakt faktem - niektorzy maja nasrane w glowach, ale znam duzo facetów 'dresów', ktorzy sa mega inteligentni.

i secundo- tak, gros kobiet leci na tanie komplementy, zwłaszcza niemające pokrycia w rzeczywistości, a pokrywające się z boskimi wyobrażeniami - jak, i wiele niby boskich mężczyzn :P męska pomarańczo, a gdzie kelnerzy są tacy przystojni?

A gdzieś tam czytałem taki felieton o duperelach i było coś w stylu obelgi PRLu i jedna z nich dotyczyła właśnie bycia "panem ładnym" i coś było o kelnerach.

Gość bessa....
badz soba i badz szczery, jak bedziesz sie wysililal na komplementy to wypadniesz slabo