Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdradzony Artur

poważny problem z żona

Polecane posty

Moja żona zdradziła mnie ze swoim ojcem :( mieszkamy razem z moimi teściami my na gorze teście na dole wróciłem wczoraj z pracy szybciej bo odpadła mi ostatnia godzina (zastąpił mnie kolega) ,wracam do domu teściowa w pracy myślałem ze nikogo nie ma teść ma swój warsztat i tam przesiaduje całymi dniami poszedłem do sypialni żeby dać garnitur do szafy i słyszę głosy "Artur ma być za pół godziny w domu przecież wiesz ze jesteś dla mnie ważny " i przez lekko uchylone drzwi zobaczyłem żonę Ize w stringach i staniku jak się ubiera a mój teść leży na naszym łóżku :(

Gość Benia z monopolowego
Weź sie zemścij i prześpij się ze swoją matką.

no jestem cwaniak, z tym to akurat mnie rozgryzłeś...;) ano nie przydażyło mi sie i b.ciężko jest mi sobie coś takiego wyobrazić że córka sypia ze swoim własnym ojcem dltego uznałem to za prowokacje... jednak po dłuższym namyśle i refleksji na temat popierdolenia które jest na tym świecie stwierdzam że wszystko możliwe..

no to ja jestem od Ciebie 4 lata starszy.. w sumie to młodzi jesteście jak na małżeństwo jeszcze... a czy oby napewno wszystko wiesz o swojej żonie i teściach? może to nie jest jej biologiczny ojciec? może była adoptowana i Ty o tym nie wiesz? może właśnie dlatego sie pukają i pukali już od dawna? cholera wie... w końcu "dziwny jest ten świat" jak to Czesław kiedyś śpiewał...

Gość element wywrotowy
a mnie to sie wyadaje że cipa jesteś bo po takim czyms najpierw dostał by on a potem ona a na koncu obydwoje na raz na robiłbym syfu i wogóle nie odpuścił bym dopuki nie dowiedzialbym sie wszystkiego..... no ale nie wierze że takie cos miało miejsce więc to tylko profilaktyka...

Na moim miejscu byłby dym w domu teść by dostał w pape i żona w pape i koniec związku jeszcze tylko teściową bym poinformował o zdarzeniu i jebnoł drzwiami i nie wrócił

Gość asdfg
teść rozebrany leżal,czy tylko tak sobie na nią patrzył?