Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbcvbvb

Lepiej kupić za małe buty czy za duże?

Polecane posty

Gość bbcvbvb

Lepiej kupić buty dobre jeśli chodzi o długość wkładki, ale "chlapiące" + zapiętek (zapiętkę?) czy buty trochę za ciasne?

Gość bbcvbvb
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość Monikkka288
Jak ze skory sa to lepiej za male bo sie rozchodza.

jelsi nie ma wlasciwego rozmiaru w sklepie to nie kupuj w ogole. Ani w za malych ani w za duzych chodzic sie nie da.

Gość Zi=mna21
Najlepiej kupić buty w sam raz.

Gość bbcvbvb
"Najlepiej kupić buty w sam raz" Pewnie, zgadzam się, ale jeśli taka możliwość odpada (jeden rozmiar za mały, rozmiar w górę za duży - zbyt szczupłe stopy) to pojawia się problem. Rozmiar, który jest za duży to kwestia kilku mm. Słyszałam, że zapiętki rozwiązują problem za dużych butów do jednego centymetra

Gość humbaka
kup mniejsze, buty zawsze się dopasują potem. a nie ma nic gorszego jak łazić w chłapiących butach

Gość i sie wydaje ze lepiej za duze
w za małych będa Cie bolec nogi i cię obcierac w za duzych moze wsadzic wkładke lub grubsze skarpetki

Gość i sie wydaje ze lepiej za duze
ja raz kupiłam za małe buty z nadzieją ze się rozbiją i nigdy się nie rozbiły a w za duzych nawet jak jest lekki luz to i tak lepiej niz za ciasne

Gość bbcvbvb
Wczoraj kupiłam dwie za małe pary, bo nie miałam pojęcia o tych całych zapiętkach i wkładkach (a moja mama uparcie twierdziła, że nic takieog nie ma), dlatego kupię te gadżety i pójdę jutro przymierzyć większe buty (o ile jeszcze będą...)

Gość darka1755
wieksze bo jak sa adidady to chodzisz normalnie imasz luz, jak inne to wkladka czy cos, a za ciasne to ogniataja i nie da sie chodzic

Gość bbcvbvb
To akurat buty na obcasie, jedna para obcas + platforma (tzw peep toe), przymierzyłam tę większą parę i były zajebiście wygodne... Drugie natomiast to również buty na paltformie z obcasem, ale z zakrytymi palcami :) I to samo co wyżej - wygodne... A te, które kupiłam, no cóż - ciasnawe niestety

Gość bbcvbvb
A jeśli chodzi o buty sportowe, to noszę o dwa rozmiary większe niż te co kupiłam :D

Gość bbcvbvb
po prostu em - ale nie zsuwają Ci się?

Gość Lady Jey Jey
Buty sportowe lepiej żeby były trochę większe a nie za małe, ale wizytowe zawsze się trochę rozchodzą i lepiej mniejsze... ja tak robię i jest ok...

Gość gość
Buty sportowe trzeba kupować o rozmiar większe niż normalne Po kilku godzinach wysiłku fizycznego noga trochę puchnie i jak masz buty do biegania czy w góry idealne na niezmędzone stopy to po 15-20 km marszu jak stopa spuchnie to zadzną obcierać i ciężko będzie dojść do bazy. ja zazwyczaj noszę 46, ale buty do biegania i trekkingi na długie wycieczki mam 47

Gość sylwiaLat
Dobre mam doświadczenia ze sklepem Prima Strada, ze strony www.primastradaesklep.pl . Kupowałam w tym roku tutaj już kilka razy, w tym właśnie ostatnio nowe kozaczki na obcasie i bardzo dobrze leżą. Wysyłka, cena, obsługa online – wszystko tutaj stoi na wysokim poziomie. No i dużo asortymentu mają, także można znaleźć wzor pod swój gust.