Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pro life!

Kara dla kobiet po aborcji!

Polecane posty

Gość pro life!

Powinna byc ustawa gdzie kobieta za usuniecie ciazy trafia na 15 lat do wiezienia. Zakaz, gdy jest sie w ciazy wyjazdu za granice, kontrolowanie wszystkich prywatnych gabinetow ginegologiczny, codziennie. Zakaz pigulek aborcyjnych(w tym postinoru). Wtedy nie byloby zadnych aborcji:) Gdybym miala mozliwosc dokonac czegos takiego, napewno bym tak zrobila.

Gość fajne provo -1/100

Gość pro life!
Sadze pewnie ze skoro jestes za legalizacja to albo sama usunelas, albo twoja matka,babka, siostra lub corka dokonaly kiedys tego zabiegu.

Gość pro life!
Wiem, że urodzenie dziecka może być katastrofą, gdy dziecko będzie durne, czego sama jestem przykładem. Ale mimo wszystko zabójstwo to zabójstwo i powinno być karalne

Gość klara 24 657
w końcu to też zabójstwo i to bezbronnego. Tyle że jest na to przyzwolenie... Czasami matka chce usunąć i robi to pokryjomu przed partnerem, który chce tego dziecka... Jestem za aborcjĄ ALE TYLKO WTEDY gdy zagraża życiu matki, lub jest z gwałtu. Niech wreszcie matki ponoszą konsekwencje a nie pozbywają się problemu..

Ja jestem za aborcją bo to jest decyzja kobiety i nikogo więcej chociaż ja bym nie usunęła ciązy

Gość pro life!!!!
Pewnie jakas aborcjonistka sie pode mnie podszywa. Jestem przeciwniczka aborcji to raz. Dwa, nawet zgwalcona kobieta nie powinna miec do niej prawa, takich sytuacji jak gwalt nalezy unikac.

Gość no...tak
ja tez jestem za legalizacja- cialo kobiety i to co z nim robi to jej sprawa!!!

Gość pro life!!
ja, jako pracownica domu dziecka, jestem przeciw aborcji. Brak bękartów = brak domów dziecka = brak pracy. A tego nie chcę. W ostateczności przyszłoby mi iść do jakiejś innej pracy, ale tam pewnie musiałabym naprawdę pracować, a tak mam ciepłą posadkę i mogę gównarzerię po kątach rozsyłać i siedzieć w spokoju oglądając akcje na allegro :)

Gość klara 24 657
Aborcja to coś wymyślonego przez człowieka, ingerencja w naturę. Pewnie byłby akt urodzenia, gdyby nie ingerowano w naturę

Gość zal pl
wiezienie nic nie da ja jestem za tym by za kare dostała dziecko z domu dziecka

Gość do klary 24 657
z takim podejściem nigdy się nie decyduj na operację w szpitalu tylko zdychaj. Bo operacja to ingerencja w naturę

Gość no...tak
smiem twierdzic ze dla niektorych kobiet aborcja jest wskazana!!! powinna byc tez mozliwosc podwiazywania jajnikow!!!

Gość klara 24 657
a potem z naszych podatków idzie kasa na kobiety które potrzebują psychiatry bo nie umieją sobie poradzić z tym co zrobiły. Dawniej matki rodziły bo nie mialy wyjscia, nie było aborcjin i dawały sobie jakos rade.

Gość no...tak
jasne, zwlaszcza z twoich podatkow:/

Gość noo dawniej to i ludzie
umierali jak im się zakażenie do zęba wdarło i też było dobrze. Kurrwa, takie idiotki jak ty powinno się eliminować ze społeczeństwa. Wypierrdalaj do afryki, tam jest dla Ciebie idealne miejsce.

Gość no...tak
a potem z twoich podatkow ida pieniadze na utrzymanie patologicznych rodzin z 10 dzieci albo na utrzymankow domow dziecka. jest sie z czego cieszyc:/

Gość klara 24 657
ale czemu się bulwersujesz tak? ja przectawiam tylko swoje zdanie robie to grzecznie, nikomu nie ublizjąc. Więc i ty postaraj sie o troche kultury bo to świadczy tylko o tobie a ja z takimi ludxmi nie gadam.

Gość www.redtube.com
no jak nie gadasz, skoro gadasz, i do tego pierrdolisz takie farmazony że głowa mała

Gość ja nigdy nie usunelam
ani moja mama, babcia, prababcia, ani zaden dziadek :P A mimo wszystko jestem za legalizacja... Nie o to chodzi, by sprowadzic na swiat za wszelka cene. Wazne, by obdarzyc miloscia i stworzyc dom. Co komu po takim zyciu, gdy jest sie niechcianym...

Gość klara 24 657
Wolałbym żeby moje podatki szły właśnie na taki cel a nie na leczenmie depresji bo aborcji, która kobieta często podejmuje pochopnie

Gość dawniej szły do wiejskiej baby
i nikt z tego sensacji nie robił. W Afryce podobnie. Dzisiaj dysponujemy bezpiecznym gabinetem, mało inwazyjnymi lekami, więc aborcja jest mniej ryzykowna dzisiaj niż 100 lat temu - jak i poród, ale to tylko powód do radości.

Gość no...tak
i czemu twierdzisz ze kazda kobieta ktora poddala sie aborcji nie potrafi sobie z tym poradzic?? ludzie sa rozni dla jednych to duze przezycie - dla innych jak ugryzienie komara, splywa jak po kaczce...

Gość no...tak
a moje podatki tez ida na to na co nie chcialabym placic np na tzw misje naszych zolniezy i co z tego? goowno ich obchodzi moje zdzanie tak samo jak nas goowno obchodzi twoje!!