Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebycblond

farbowanie na blond, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość chcebycblond

Witam :) chciałabym zafarbować włosy na jasny blond, taki typowo blond. Tylko teraz mam kilka pytań. Włosy mam naturalnie ciemny blond, końcówki w sumie ciemny brąz (pozostałość po farbowaniu). Czy kupując normalną farbę w sklepie jest szansa, że kolor mi złapie? Czy z takim rozjaśnianiem muszę udać się do fryzjera? Jeśli farba to jaka? a może właśnie rozjaśniacz?

Gość provokejszyn jak nic
farba ci8 nie zlapie bo masz za ciemne wlosy, musisz isc do fryzjera ktory uzyje rozjasniacza... osobiscie nie poelcam : 1.odrosty trzeba czesto farbowac 2.wlsoy sie niszcza i sa suche 3/. skoro mas zinne koncwoki to jest duza szansa ze kolor bedzie niejednolity i niewiadomo co ci wyjdzie no chyba ze amsz duzo kasy i znawsz napawrde dobrego fryjera to mozesz uniknac punktu 2 . kupoic sobie jaiis profesjonalne kosmetyki to i moze wlsoy ebdziesz miala fajne...... ale naapwrde zastanow sie nad tym.

Gość provokejszyn jak nic
farba ci8 nie zlapie bo masz za ciemne wlosy, musisz isc do fryzjera ktory uzyje rozjasniacza... osobiscie nie poelcam : 1.odrosty trzeba czesto farbowac 2.wlsoy sie niszcza i sa suche 3/. skoro mas zinne koncwoki to jest duza szansa ze kolor bedzie niejednolity i niewiadomo co ci wyjdzie no chyba ze amsz duzo kasy i znawsz napawrde dobrego fryjera to mozesz uniknac punktu 2 . kupoic sobie jaiis profesjonalne kosmetyki to i moze wlsoy ebdziesz miala fajne...... ale naapwrde zastanow sie nad tym.

Gość Maniusiowataaa
rowniez odradzam osobiscie mialam blond taki i zaluje wlosy mi sie zniszczyly teraz mam ciemny braz i nie mam zamiaru zmieniac

Gość marlut
odradzam w pełni,ja właśnie usiłuję wrócić do mojego mysiego blondu.jesli chcesz zobaczyc jakie bedziesz miała włosy to popatrz na j.koroniewskaz m jak miłość.odrost fatalny,włosy siano i kolor zółtko.brrrrrrr........