Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exbulimiczka z problememmmm

Moje tragiczne zęby a paski wybielające - polecacie? Używaliście kiedyś?

Polecane posty

Chorowałam dość długo na bulimię (3 lata) i niestety widać to po moich zębach: są pożułkłe i międy nimi są takie brązowe naloty, wygląda to obrzydliwie :( Jestem młodą dziewczyną a zęby mam jak stary dziad. Kupiłam już pastę wybielającą, szoruję od 2 tyg, zęby po każdym posiłku obsesyjnie ale to nie pomaga... Co mogę zrobić? Myślałam o paskach wybielających, ale to koszt min, 50zł, wiec chciałabym się upewnić że warto - korzystał ktoś?

pożółkłe, wybaczcie

Gość moze biała perła pomoze
ja jej używam bo mam żółte zęby po lekach. działa jednak bardzo wolno. ale działa :). kosztuje ok. 50zl w aptece. co prawda aplikacja jest czasochłonna i na początku "upierdliwa". poczytaj o tym trochę a jak ci się nie spodoba to pójdź do specjalisty ;)

Gość qwer
nic na zeby nie pomoze.zadna pasta ja mialam za 70 zlotych paste potemaparat na ultrafiolet kupilam za 30 zlotych a teraz wiecie po ile to stoi? po 4 zlote.!!ten sam.w tej samej firmie no i aparat tez nie pomogl,a paski to fajna rzecz ale masz troche bielsze zeby tylko jak ich uzywasz ja na wesele swoje kupilam i paski na 2 tygodnie za 70 zlotych i przez te 2 tyg do wesela mialam takie ladne zeby ale po weselu nie uzywalam i na drugi dzien juz kolor zeba sie zmienil nie wiem czy to jest takie bezpieczne skoro tak szybko dziala aja paski na zeby i szybko z nich schodza.

Gość moze biała perła pomoze
zależy od czego masz żółty odcień zębów. jesli od kawy i ogólnie od spożywanych produktów to nawet najsłabsze preparaty zadziałają. a jesli od leków (jak w moim przypadku) lub koloru kosci to trzeba mocniejszych środków i dłuższej kuracji. białą perłe stosuje od miesiąca i jest poprawa. moze nie jakas gigantyczna ale jest. chociaż i tak mimo wszystko zastanawiam się nad zabiegiem wybielania u dentysty.

Gość exbulimiczka z problememmm
Spróbuję z tą Białą Perłą... ja kupiłam wcześniej pastę "Blanx BioRepair" na allegro, miała dużo pozytywnych komentarzy i dużo ludzi kupowało, dałam 30zł ale nie ma poprawy :O Co do wybielania u dentysty to koszt ok. 700zł z tego co mówi wujek google. :(

Gość taka jedna 86
a ja ci moge z pewnoscia polecic paski do zebów http://www.allegro.pl/item1072129017_paski_wybielajace_crest_whitestrips_supreme_14.html oczywiscie supreme sa mocniejsze. powiem ci moja historie mialam tragiczne zeby probowalam juz wszystkiego w koncu poszlam do dentysty w celu wybielenia zebów. powiedzial ze mam taka kosc i nic nie da sie zrobic. wiec zrezygnowałam. do czasu kiedy nie zauwazylam zebow mojej kolezaki ona własniepolecila mi te paskibylo to 2 tyg przed moim weselem a ze nie zdazylam zamówic wzielam kilka od niej. efekt olsniewajacy. fakt zeby przez kilka dni sa wrazliwe. ale co sie nie robi zeby ładnie wygladac. dodam ze ja nie przeprowadzilam całosciowej kuracji i nie stosowalam tyle ile pisalo nie bralam 2x dzinie tylko raz i nie codzien a co dwa dni. i nawet nie zurzylam wszystkich nie chcialam az takie snieznej bieli. teraz mam ich jeszcze kilka i zakladam wtedy jak widze zmiany np po kawie . dlatego polecam bo warto

Gość provokejszyn jak nic
z tego co ja wiem pasty to ewentulanie moga pomoc przy przebarwieniach spowodowanychcpaleniem ,.piciem kawy czy wina a nie ja kludzie mysla wybiela komus zeby bo ma natualenie zotle...... w twpim wypadku watpie zebys mogla cokolwiek zrobic niskim ksoztem,powinnas isc do dentysty spawrdzic stan spwoch zebow, bo tylko zdrwoe zeby mozna wybielac...... ja zaplacilam za wybielaenia 800zl u dentysty..... jedyny 'domwoy''sposob jaki znam to szorowanie soda oszczyszczona a,le z tego co sie orientuje to BARDZO niszczy zeby........

Gość Daria_77
Używałam pasków ale zęby po nich bolały, a po za tym to były bardzo niewygodne w użyciu. Zęby wybieliły się minimalnie więc uważam że nie warto. Udało mi się wybielić zęby ale dzięki wyszukanej w necie metodzie Martuni