Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka....

strasznie brakuje mi seksu........

Polecane posty

Gość poziomka....

uważam ze to jest chore, mamy z mężem po 30 lat, kochamy się raz w miesiącu, fakt ze bardzo duzo pracujemy i zmęczenie robi swoje ale mi sie tak chce seksu........

Gość znajdź sobie kochanka
ją mnie ci ruchac

Gość jakiejajaja
Tak, to chore - raz w miesiącu :(

Gość poziomka....
chyba nic tu nie pomoze, tylko inny facet moze cos zmienic

Gość xcdfsf
poziomka to i tak dobrze ze chociaz raz w miesiacu, moja zona nie ma ochoty od 9 miesiecy !! i nie mowie tu o przepracowaniu itp! poprostu sie nie chce!

Gość poziomka....
do du..... te życie, mieliśmy taki fajny seks, dostawał wszytsko co chciał ( no prawie) a teraz ma mnie gdzieś, to trwa juz ponad rok a ja mam wrazenie ze trace najlepsze chwile zycia

Gość poziomka....
kurde, nie szukam kochanka narazie, szukam jakiegos rozwiązania

Gość co za temat
wiec działaj Poziomko...Nie marnuj życia, bo to banalne no i masz jedno. W kolejnym wcieleniu juz tak nie będzie:)

Gość poziomka....
czy jest tu w ogóle ktokolwiek kto ma/miał podobny problem czy wszyscy zadowoleni, szczęśliwi i wyruchani???????????

Gość dymaj sie na boku
to jest przeciez najwazniejsze, nie marnuj zycia

Gość poziomka....
I-)

Gość co za temat
na kafe tego nie rozwiążesz. Owszem są takie przypadki, ale z tego co wiem, to rozwiązują ten problem na własną rękę a niestety nie przez rozmowę z partnerem czy terapię

Gość johncbr
Pozioma!ja sprawię,że będiesz miec go pod dostatkiem...tylko Twa decyzja i Twe namiary...życie szybko mija,nie marnuj go,bo wypełni się Pustką...:)Pzdr.

Gość jhgjgjhgjgjghjhg
nie sądzę, by rozmowa jako taka z mężem pomogła. jak nie chce to go nie zmusisz

Gość uśmiechnięty
Całusy dla Ciebie, Poziomka ! ;-)

Gość naprawdę wszyscy mają w domu
SEKS? nie tesknią za dotykiem ,czułością,pożądaniem w oku,uwodzeniem i długimi pieszczotami?? jak zrobić żeby to mieć?powiedzcie

Gość Tab & caps lock
Nie ma uniwersalnej odpowiedzi

Gość Nocny_pukacz
Oj poziomka, tu rady nie uzyskasz!!! Zapomnij, tu większośc daradzi "bzyknij się" z kochasiem, czyli ze mną, albo zniż się do mojego poziomu i zostań Judaszem! Powiedz twemu leniwemu mężusiowi szczerze o tym czego ci brak, a potem szukaj nocnego bzykacza.

Gość benben
mnie też brakuje miałem w zyciu dobry seks ale krótko,nie zapomnę tego nigdy,dziś mi brakuje ,czuję się paskudnie a moja kobieta ma to gdzieś

mi też brak seksu chociaż doznaje go średnio 2/3 razy w miesiącu a jestem nie cale dwa lata po ślubie... jestem piękna faceci mnie pragną, a mój królewicz nie ma czasu mnie bzykać... czasami myślę o zdradzie ale niechce tego robić z byle kim ,musi być chemia... mój panicz nawet by niezauważył że go zdradzam ukradkiem... och pomocy , moje ciało płonie a on jedzie w delegacje...

Gość eeeeehhhh
U mnie jest podobnie, żeby nie powiedzieć , że gorzej.... Nie wiadomo kogo to wina, moja? jej? Najgorsza jest śwaidomość, że kiedyś było tak wspaniale a teraz nie ma nawet perspektyw na zmianę. Pozostają robótki ręczne lub skok w bok. Pozdrowienia dla wszystkich spragnionych.

i jak ktoś mi powie że fajnie być 40 latkiem to jak mam w to wierzyć, ja sobie walne złote strzała na czterdziechę bo chyba tego bym nie zniósł

Gość poziomko
wyjedź gdzieś, zniknij na jakiś czas,przestań okazywać zainteresowanie mężem jako obiektem seksualnym, niech stanie się dla Ciebie nieatrakcyjny, weekendy np spędzaj z koleżankami... niech poczuje że sam sie musi postarać, zabiegać o Twój czas i Ciebie, staniesz się dla niego atrakcyjniejsza, bądź miła itd ale z dystansem ....

Gość monique222
nie dziwię się bo ja mam seks 4 razy w tygodniu i mi mało ;)kiedys był czesciej ale kiedyś widywaliśmy się codziennie. myślę ,że albo mu sie znudziłaś jako kobieta ,albo może za często go namawiasz? na facetów bardzo źle to działa jak kobieta za często inicjuje seks. to facet chce Cie zdobywac chce żebys czasem nie miała ochoty żebyś była niedostępna. nie namawiaj go wogóle nie mów o seksie jakiś czas, ale bądź w dobrym nastroju , miła nie kłóć się z nim. może wybierzcie się na jakąś wycieczkę np w góry ? tak żebyście miali pare dni tylko dla siebie. może też być przemęczony , mieć mniej czasu niż kiedys. wiele może być przyczyn. myslę jednak ,że stałaś sie dla niego nudna, znudził sie tym ,że zawsze się zgadzałaś na seks i pewnie jeszcze go prowokowałaś. trzeba dodać troche pikanterii teraz żeby mógl Cię zdobywać na nowo;) jak nie będziesz o tym mowić jakiś czas, a wasze relacje będą dobre on pomyśli sobie ,, co jest? już mnie nie namawia? w koncu ja tez chcę seksu" , a tak to nie musi sie o nic martwic bo wie ,że zawsze dostanie seks od Ciebie i go to nudzi