Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooo POLSKA

Młodzież do URN!

Polecane posty

Gość gooo POLSKA

błagam, walczmy o lepsza Polskę, jakąkolwiek inną niz ta która jest, proszę idźcie głosować, nie mówcie ze to bez sensu, już gorzej być nie może niż jest teraz, ruszcie tyłki :(

Gość jakis dziwny chyba
Ja też bym poszła, ale nie wiem gdzie :o Dopiero co sie przeprowadziłam i nie wiem gdzie ludzie idą, żeby zagłosować :o

Gość no jak to gdzie?
wiadomo że świnie do koryta wybiera się w chlewie

Gość gooo POLSKA
🌻 jak widze młodziez oddającą głosy to mi sie cieplej na sercu robi, to znaczy ze Polska nie jest obojętna rodakom:)

Gość gooo POLSKA
jakiś dziwny chyba - wyjdz na ulice i albo zapytaj kogoś albo idź za tłumem :)

Gość gooo POLSKA
jak nie masz to wybieraj mniejsze zło, prosze cię kazdy głos jest ważny, idź :)

Gość jakis dziwny chyba
No właśnie wyszłam już 3 razy z psem, żeby zobaczyć gdzie idą ludzie. A jedyni ludzie, którzy są to siedzą w barze i poza tym żywej duszy tu nie ma. Nie mam kogo zapytać :o

Gość jestem zaaaaaaaa
w barze zapytaj ?

Gość Festus
Ty mleczna , uspokój się już z tyn namawianiem, emerytki o kulach i mohery zadecydowały kto zostanie prezydentem a młodzi akurat teraz grają albo kupują w ostatnich sekundach na Allegro , zabierz im 'kurnik' albo gry wojenne to może z nudów pójdą się przewietrzyć aby wypić browara :)

Gość jakis dziwny chyba
Tam same żule siedzą, pewnie sami nie wiedzą :D Nie wiem. Może w szkole będą te wybory zorganizowane? Bo to chyba jedyne odpowiednie miejsce tutaj... No nic. Ubieram się i idę zobaczyć :)

Gość jestem zaaaaaaaa
w szkole u mnie są :)

ależ ja jestem spokojna tylko czasem trzeba ostrzej żeby kogoś zmobilizować :P idź,idź na pewno w końcu trafisz :)

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Byłam na wyborach i zagłosowałam :-) Drażni mnie to, że Polacy od lat mieszkający za granicą głosują. To nie jest sprawiedliwe. Oni głosują, a nie mieszkają w naszym kraju.

Gość prawie teściowa
Kiedyś było takie hasło przedwyborcze: "Emeryci do urn!", choć wtedy jeszcze w Polsce kremacja nie była tak popularna...

Gość eeeeds
nie mieszkają ale zależy im na tym zeby w Poslce bylo lepiej, może kiedyś zechcą wrócic? przeciez mają tutaj rodziny i przyjaciol..

nie nie kojarzę :O:O:O kojarzę coś innego,ale przecież nie moge powiedzieć bo jeszcze przypadkiem by sie ktoś dowiedział kim jesteś :O za to Ty bez przerwy mówisz do mnie Basiu,choć jeśli mnie troche znasz to na pewno wiesz,jak tego nie lubie (i to jeszcze na forum). Sama nie wiem po co byłam tak szczera i mówiłam jak mam na imię,skoro wszyscy kłamią.Jeszcze zrobił się offtop a to akurat nie jest temat na luzie,więc koniec. A idź sobie,kimkolwiek byś nie był,wkurzasz mnie teraz.

Gość jakis dziwny chyba
Zagłosowałam 🖐️