Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PGR

Dziewczyny dlaczego w upały nie chodzicie bez staników?

Polecane posty

Nadchodzą wakacje i upały,a wy choćby było 40 stopni to i tak chodzicie w stanikach a potem macie odparzenia itp,przecież to jest nie zdrowe i szkodzi waszemu ciału,czemu chodzicie w tej niepotrzebnej bieliźnie?

oczywiscie ze chodzimy bez^^ ale uwazam ze do tego trzeba miec ładny jedrny biust i nie kazda moze sobie na to pozwolic..

Nie prawda że chodzicie bez,każda z was czy to młoda czy stara używa tej nie potrzebnej bielizny,a to przecież w upały jest bardzo niewygodne a do tego nie zdrowe,jak ja bym był kobietą to zdrowie i wygoda była by dla mnie najważniejsza i na pewno bym tego nie zakładał.

Gość Jarełe Kaczynskie
nosisz, że wiesz?????

Gość a to dlatego, że
nam sutki twardnieją na Twój widok a żadna nie chce się zdradzić. ;)

Gość raczej nie wydaje mi sie
żeby zostało to dobrze przyjete w miejscu pracy czy w miejscach publicznych :) wam sie tez klejnoty pocą latem i jakos nie postulujesz zeby faceci chodzili bez gaci a chocby nawet z gołymi torsami po mieście

Gość Martuś...
Znalazł się znawca:D Jeszcze nigdy od żadnej dziewczyny nie słyszałam o odparzeniach od stanika

Od staników nie robią się odparzenia xD A nosimy, żeby nam na starość nie obwisły. :P Po za tym, jak stają sutki, to trza to ukryć :D

bo nie noszenie stanika źle wpływa na kształt biustu :)

Ale to co innego,bo my w lato chodzimy w luźnych gaciach a czasami też z gołym torsem,a to ze w pracy nie jest to przejęte to tak samo jak kiedyś mini czy bikini,też kiedyś szokowało a dzisiaj jest czymś normalnym,a teraz niech każda pomyśli i odpowie czy jak by tak ok np 60% kobiet chodziło w lato bez staników to czy tez byś cię chodziły bez staników?

Gość hghgcfdcsds
"a to dlatego, że nam sutki twardnieją na Twój widok a żadna nie chce się zdradzić. " A mi twardnieje fiut na wasz widok :classic_cool:

Gość raczej nie wydaje mi sie
NIE bo biust o niebo ładniej sie prezentuje w ładnym staniku niż bez

Gość Martuś...
niezależnie ile by kobiet chodziło bez ja bym nie chodziła. Nie sugeruję się innymi w noszeniu lub nienoszeniu bielizny

Gość na pewno mnie kochasz
na codzień chodzę bez:P tylko do pracy zakładam z oczywistych względów:P

czy Ty na serio sadzisz ze jesli jest +30st to nosimy bielizne? Spoko jakmamy na dupce spodnie to ok. ale do sukienki zakladac majty? or stringi? a po co?

Na pewno nie jedna z was nawet śpi w staniku.

Gość 002193
ja nie pamietam kiedy ostatni raz miałam na sobie stanik. mam mały biust i bardzo go lubię:) i spojrzenia facetów jeszcze bardziej. bardzo lubie gdy mi stoją sutki i sie z tym nie kryję. ostatnio nawet do lekarza zapomniałam założyć ale na szczescie mnie nie badał. suty stały mi cały czas. byłam wtedy w sukience i majtek tez nie miałam:D

W staniku się nie śpi. Ja nie śpię i zapewniam Cię, że żadna nie śpi :P Noc to czas, gdy biust odpoczywa od stanika

Zastanawia mnie dlaczego kobiety co maja biust A noszą staniki?Zawsze zastanawiało mnie po co?

Gość aniskaaaaaaaa
PGR---Chcesz sie dowiedziec po co kobieta nosi biustonosz,nawet ta majaca małe piersi,to włacz sobie jakis kanał w TV w którym leci program z buszu nad Amazonką.Przekonasz sie wtedy co dzieje sie z piersiami,nawet małymi gdy nie są zapakowane w biustonosz.

aniskaaaaaaaa ale oni chodzą tam cały rok tak i całe życie a mnie chodzi o ekstremalne wysokie temperatury i o biust A,mam taka koleżankę z takim biustem i ona nie używa stanika i jakoś nic jej na razie nie wisi bo jak może coś wisieć czego prawie nie ma,dzisiaj to nawet 10 latki noszą staniki mimo że nie ma to się na czym trzymać.Nie wierzę że w upałach noszenie staników jest przyjemne.

Gość łatwo powiedzieć :(
w czym masz problem? nie podobają ci się staniki?

Gość nie nosze figow tez nie
lato to pora wietrzenia:) lubie, kiedy ide ulica a mijajacy mnie panowie:) udaja ze nie patrza na moj dekold i na piersi tak oddalone jedna od drugiej i poruszajace sie zgodnie z rytmem nozek:p jesli ide szybko, one dyndaja szybko:p jesli ide powoli, jak lania, one lagodnie podnosza sie i opadaja widok meskich ukradkowych spojrzen, bezcenne doswiadczenie:P

Gość aniskaaaaaaaa
nie nosze figow tez nie--widocznie masz małe piersi,bo ja mam duze i w dobrze dobranym bioustonoszu tez mi cycki podskakuja i widac brodawki :-)

Gość aniskaaaaaaaa
PGR--jak sam napsiałes:-) na razie nic sie nie dzieje,ale jeszcze troche i miesnie podtrzymujace pisrsi sie osłabia i bedzie miała zwisajace ,amłe flaczki . Jezeli kobieta nie cwiczy miesni biustu codziennie to nawet rzadkie chodzenie bez biustonosza osłabia miesnie i biust szybciej traci sprezystosc i zaczyna zwisac(nawet mały)

Acha,ale jak kobieta ma koło 40 to i tak jej już zwisają i nie ma na zegar biologiczny rady a tak dziewczyna bez stanika jest dużo ładniejsza.

Gość nie nosze figow tez nie
tego czy mam male czy rozmiaru g:p nie napisze chodzilo o sam fakt noszenia;) lub nie:P lubie swobode:) po mieszkniu nawet zima chodze bez kaganca:) biustonosz to wymysl faceta:P

Gość pgr pojechales
:) teraz wypadaloby napisac, ze facet po 40-stce juz nie moze, skad wiesz, ze kobieta w tym wiku JUZ WISZA?

Dokładnie,mało kto wie że stanik wymyslił jakiś kreator mody a jak wiadomo wszyscy kreatorzy mody to są geje,jak ja nienawidzę pedałów!!Zabili piękno kobiety,Wszystkie modelki wygldają jak babochłopy,są takie kościste bo kreatorzy mody lubią właśnie takie kształty męskich chudzielców bo są pedałami.