Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doopa marynataaa

Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia

Polecane posty

Gość doopa marynataaa

Muszę sie wyżalić :( Mam 25 lat, skończyłam studia, pracuje w badziewnej firmie na badziewnym stanowisku, muszę tkwić w tym dalej bo o pracę ciężko, zarabiam groszę. Mam przez to częste doły. Zawsze marzyłam o jakiejś super karierze, że będe kobietą sukcesu, a przynajmniej że będe zadowolona ze swojego życia. Niestety każdy dzień to walka. NIe wiem już sama czy w tym kraju można się czegoś dorobic? Kiedy w wieku 25 lat nie mogę sobie pozwolić na kupno fajnej bluzki za 99zl a jak już to np kurwa musze zrezygnować z czegoś innego. Co to za życie, nie jestem materialistką, ale jak widziałam np angielki ( byłam w odwiedzinach) takie młode cipki idą do sklepu i kupują co chcą, a ja musze liczyć czy mi starczy do końca miesiaca :( Kurde no mam 25 lat i gówno się dorobiłam, ktoś ma podobnie?

Ja jestem zadowolona, choć pare rzeczy na pewno chciałabym zmienić. :P Do całkowitego szczęścia brakuje mi tylko trochę kasy ;)

Gość hghgcfdcsds
Ja mam 24 lata i od lat kupę kasy którą wygrałem w totolotka. Żyje na luzie, imprezuję, wyrywam najlepsze laski, a w wolnych chwilach piszę na kafeteryji. Żyć nie umierać :classic_cool:

Gość aertywna kobieta
ja jestem zadowolona ciagle pre do przodu, nie tkwie w jednym punkcie, otwieraja sie przede mna noe dzrzwi, to jest dla mnie zrodlem satysfakcji w zyciu ciagle doskonalenie

Gość a co Cie to obchodzi?
to jakie te studia skończyłaś? ja inżynierskie i mam kasę, męża, dzieci, zdrowie. jestem szczęśliwa i spełniona :)

mam gorzej :D - 28 lat, studia skończone z wyróżnieniem, znam bardzo dobrze jeden język oraz dwa kolejne komunikatywnie :) - praca w systemie zmianowym za ok. 1000-1200 zł/mies. bez perspektyw awansu - kredyty do spłacenia, samochód w rozsypce - poważny problem zdrowotny, niestety nie stać mnie na kosztowną terapię - mąż nie do końca wierny :o kto da więcej? :classic_cool:

nieznana black - współczuję. przekwalifikuj się. poza tym znajomość języków dzisiaj to standard a nie jakieś nie wiadomo jakie umiejętności ;)

Gość hghgcfdcsds
A ja podstawówkę, ale całe oszczędności inwestowałem w totolotka i się opłaciło. Mam dziewczynę, bmw, własny apartament, akcje dobrze prosperujących firm, ciągle imprezuję śpię ile chcę i kiedy chcę i nie musze marnować życia na pracę i głupie szkoły. Jestem ustawiony do końca życie :classic_cool:

Gość doopa marynataaa
Nieznana no to chyba ja cie przebijam ;) Ale napiszcie gdzie pracujecie a nie takie kurwa chwalenie sie bez pokrycia

dodam, że jestem do tego brzydką byłą anorektyczką :classic_cool:

Gość hghgcfdcsds
a po co ci języki obce? Ja ich nie znam i żyje po królewsku :classic_cool:. Moje potrzeby na razie są w 100% spełnione :classic_cool:. W przyszłości chce sobie kupić młodość, bo przystojny już jestem :classic_cool:

Gość yety
- mam kredyt do spłaty studencki - nie mam mieszkania -moi rodzice to alkoholicy -moja siostra ma problemy ze zdrowiem (zaburzenia odżywiania) i nerwicą, ale jestem szczęśliwa, bo życie mamy krótkie. Trzeba łapać te dobre strony i chwile

Tak jestem, na pewno nie zazdroszczę innym. Z rzeczy materialnych mam wszystko co chciałem mieć. Mam pracę którą lubię. W sumie chyba nie żałuję żadnych decyzji, które podejmowałem. Także na tym etapie jestem szczęśliwy, choć żyję w osamotnieniu. Ale mam nadzieję ze to się zmieni, chcę to zmienić.

Gość hghgcfdcsds
CZasami szkoda mi ludzi którzy muszą uczyć się po nocach na studiach i tyrać na to co ja mam od lat i bez wysiłku. :classic_cool: Z drugiej strony ktpoś się musiał napracować żeby zaprojektować i zrobić moje bmw M6 i apartament. :classic_cool:

tylko buraki jeżdżą bmw ;D poza tym mojej wiedzy nikt mi nie odbierze a na brak kasy też nie narzekam. haj 5 ;)

Gość hghgcfdcsds
Buraki to jeżdżą bmw e36 za 5 tyś zł. Ja mam nowe BMW M6 :classic_cool:. Nie marnowałem czasu na głupie szkoły które uczą żeczy oderwanych od rzeczywistości. Wolę dalej inwestować. p.s. Twoja wiedza jest warta 1200zł/miesięcznie:classic_cool: Tylko nie udeż się w głowę bo dostaniesz zaniku pamięci :classic_cool:

ja nie jestem zadowolony prace mam co prawda na obczyżnie, 6 lat w związku dwójka dzieci i związek sie rozpada od piątku i to chyba juz koniec a ja jestem 1500 km poza domem a ona wylączyła telefon.

Gość krolwazyciowa
mam 23 lata - niby cale zycie przede mna, ale nie jestem szczesliwa. mam chlopaka - od kotrego sie oddalam coraz bardziej, koncze studia, nie mam jeszcze pracy, do tego niby mieszkam w stolicy - ale perspektywy na cokolwiek marne....

Gość fajansiarz
Mam 25 lat, kończę studia i jest chujowo - kasa, kasa, kasa... Chociaż jakby były pieniądze, to też bym narzekał - życie jako takie jest po prostu nie do przyjęcia.

a ja jestem zajebisty, wy nieudaczniki współczuje wam miernoty, ale tu tylko takie siedzą. a ty kolego co masz niby M6 to nawet pisać nie umiesz buhahahaha :)

Gość rerekumkum00
ja jestem po 6 latach medycyny i zarabiam głupie 1200zł netto, muszę się z tego utrzymać i dodatkowo robię specjalizacje.

Gość kod pocztowy
Ja jestem największą frajerka świata. Tam widzę, że wypowiada się student medycyny. Sama chcę zdać na te studia. W liceum uczyłam się jak mało kto, nie chodziłam na imprezy tylko nauka, nauka. Czytam mnóstwo medycznych czasopism, ale noga mi się poślizgnęła na tej pieprzonej maturze, chyba ze stresu i pewnie będę miała wynik groszy od tych, którzy opieprzali się przez całe trzy lata. I pewnie nie dostanę się na studia, o których marzę już od 5 lat i cały czas staram się w tej dziedzinie pogłębiać swoją wiedzę. I pewnie wszystko to pójdzie na MARNE!!!

1200 zł? na stażu miałam więcej ;D rerekumkum - pokaż lekarzu co masz w garażu. teraz masz 1200 zł a za kilka lat będziesz brał 80 zł jak nie lepiej za osłuchanie pacjentki i wypisanie leków. nie pitol że taka biedna służba zdrowia, żadnego biednego lekarza nie znam ;) jak mieszkałam z rodzicami to pod nami mieszkał właśnie biedny pan doktor, miał mieszkanie to pod nami, dwa dla dzieci i dom wybudował i się tam wyprowadził. i co, biedny taki utrzymywał 3 mieszkania i budował dom?:D

a Ty od BMW nawet podstaw ortografii nie znasz, co Ci po pieniądzach jak wszyscy się z Ciebie śmieją? :D

Gość entliczek Mętliczek
w sumie tak. Tylko połówki brak :(

nikt mnie nie przebił :o sorry, Wam się jeszcze uda coś osiągnąć, a ja już tylko walczę, żeby się utrzymać na powierzchni :)

Gość guittttyyy
ja mam gorzej..25 lat... tylko matura... 4 lata za granica bez papierow... teraz miesiac w pl z powodu choroby jednego z rodzicow, faceta nie mam, perspektyw na dalsze zycie tez nie... kurcze ja nawet nie wiem czym chcialabym sie w zyciu zajac zebym mogla teraz do tego dazyc... isc na studia- w jakim kierunku... skoro jak widze ludzie po studiach i tak zarabiaja najnizsza krajowa... zmarnowalam sobie zycie!!!