Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc potrzeba

POMOCY - Bardzo prosze

Polecane posty

Gość pomoc potrzeba

Kochalam sie z facetem 8 dnia cyklu , 1 dzien po miesiaczce. Wlasciwie to byly tylko pieszczoty , nie byl we mnie Nie doszedl absolutnie we mnie , wytrysk mial na zewnatrz. Ale balam sie ewentualnego przeniesienia nasieniea w okolice pochwy , przy pieszczotach czlowiek traci glowe. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test z moczu - wynik negatywny . wszystkie dolegliwoasci miesiaczkowe byly , okres byl , okresie zrobilam dla pewnosci dodatkowy test - wynik negatywny. Tydzien po tym okresie poszlam do lekarki na badania kontrolne, zrobila mi USG dopochwowe , to bylo w piatym tygodniu tygodniu po calej tej zabawie. Lekarka powiedziala , ze wszystko w porzadku. Poprosilam ja o tabletki anty - przepisala mi je. Zrobilam w miedzy czasie dodatkow 2 testy (Quick view) - negatywne. Teraz czekam na kolejna miesiaczke , bol piersi juz sie pojawil jak zwyle przed okresem. Schizuje jak ciort nie wiem dlaczego . myslicie ze moge byc spokojna co do ciazy ?

Gość pomoc potrzeba
Help - please

Gość to się nazywa
paranoja testowa :)

Gość pomoc potrzeba
Dziewczeta - czy to jest chore co ja robie

Gość gupeek
mysle, ze moglas byc spokojna juz w momencie kiedy dostalas pierwszy okres po tamtym.

Gość pomoc potrzeba
Wiecie tyle sie naczytalam o tych okres w ciazy , dlatego poszlam do lekarki na to badanie USG dopochwowe.

Gość aleś ty
pierdolnięta!!!!!!!

Gość pomoc potrzeba
Osoba , ktora wprowadzila wpis 3 posty powyzej bardzo niegrzeczne jest pozstawie bez komentarza. Wpis nie zostal wprawdzony pzezemnie. Wszystkim tym , ktorzy w sposb rozsadny wypowiedzili sie co do mojego tematu bardzo dziekuje .

Gość aleś ty
bardzo proszę, polecam sie na przyszłość ;)

Gość pomoc potrzeba
Bardzo dziekuje za usuniecie niegrzecznego wpisu , o ktorym napisalam 2 wypowiedzi powyzej. Dziekuje wszystkim za porade.