Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnaaa-sr

dostajesz smsa

Polecane posty

Gość niepewnaaa-sr

Jesteś w kilkuletnim związku z męzczyzną, dostajesz anonimowego smsa z wiadomoscią ze on cię zdradza -czy wierzysz gdy on zapewnia ze to nieprawda? potem dostajesz smsa z numerem do jego niby kochanki -czy dzwonisz pod ten numer? -czy nadal mu wierzysz? -czy z nim zostajesz?

Gość domniedomniedomnie
dzwonie!!!!!!

Gość niepewnaaa-sr
ale czy wierzysz?

Gość domniedomniedomnie
facetom nie można ufac! ja bym sprawdziła to chociazbym nie wiem jak ufała!

Gość dzwonie
zaufanie jest dobre, kontrola lepsza

Gość laaayla
w tym związku w którym teraz jestem - wierzę. :)

Gość ZmarwionaMadzia
Albo ktos wyslal Ci tego smsa wiedzac o zdradzie twojego faceta z mysla ze powinnas o tym wiedziec albo kochanka sama go wyslala bys wiedziala ze masz konkurencje i moze w ten sposob wasz zwiazek sie rozpadnie a Ona bedzie go miala tylko dla siebie sprawdz ten numer w jego telefonie czy taki jest.....a potem tam zadzwon i sprawdz.

cieżka sprawa, ale pewnie jakby zdradzał to bysię nie przyznał choćby go katowali! :P może ktoś ich widział a nie chce Ci mówić bo wie, że byś nie wierzyła. Potencjalna kochanka może już być uprzedzona i pięknie się wyprzeć. A z drugiej str może ktoś jakaś zazdrosna laska chce rozwalić związek. Ja bym nic nie mówiła facetowi, żeby myślał że mu ufam ale bym tego tak nie zostawiła, na pewno bym zaczęła po cichu tropić... Jestem w 2letnim związku bardzo kocham swojego mężczyzne, ale różne rzeczy się dzieją...

dzwonienie do niej nic Ci nie da, moze tylko złamać serce jesli by się o dziwo przyznała. Dowiedz się po prostu kto to skoro masz telefon, niech jakaś przyjaciółka Ci pomoże. :)

Gość ZmarwionaMadzia
Złamac serce?lepiej wczesniej dowiadywac sie o takich rzeczach niz pozniej!!!!

Gość niepewnaaa-sr
boje się zadzwonić a jak ona nie bedzie się wypierać? myślicię ze to ona sama mogła mi podać swoj numer? nie mam dostępu do jego telefonu