Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naime

Kto zafunduje moim dzieciom leczenie kiedy wasz bronek wygra

Polecane posty

Gość Naime

Bo ja się otwarcie przyznam , że mnie stać nie będzie .

Gość ja to jaaaaaa
a jak jarek wygra to bedzie cie stac? ehhhh... zaczyna sie

Gość joannaandr
a teraz do jakiej prezychodni chodzisz ze swoimi dziecmi , bo kazda przychodnia tzn NZOZ jest sprywatyzowana i co musisz placic za cos? nie rozumiesz tematu zalecam do głębszej lektury na czym polega prywatyzacja

Gość A kto Ci powiedział
ze będziesz płaciła zaleczenie ?

Gość gość
To zaczniesz sama płacić składki 150zł co miesiąc i będzie git :)

Gość ja to jaaaaaa
Tak w ogole to od kiedy sluzba zdrowia jest platna?

nikt jej nie powiedział i wcale nie ma dzieci. wylewa tylko swoje frustracje bo w sondażach nie prowadzi kaczor

Gość dyziowaty dyzio
sprywatyzowane mamy leczenie stomatologiczne ,mozna sobie wyobrazić co będzie jak sprywatyzują reszte

Gość Wygrał Janusz Korwin-Mikke!
" sprywatyzowane mamy leczenie stomatologiczne ,mozna sobie wyobrazić co będzie jak sprywatyzują reszte " Będzie się dzwoniło i umawiało na wizytę zamiast czekać pół dnia w kolejce. A płacąc za usługę będziemy mięli ją wykonywaną na światowym poziomie, jak dziś u dentystów - płacę 150 ale mogę od razu jeść po zabiegu, a nie czekać godzinę!

Gość piczkaxxxxxxxxx
Będzie się dzwoniło i umawiało na wizytę zamiast czekać pół dnia w kolejce. a ja do dentysty sie umawiam płace a i tak czekam godzine w kolejce wiec nie pitol:O

Gość tylko nie to!!!
""""Wygrał Janusz Korwin-Mikke! " sprywatyzowane mamy leczenie stomatologiczne ,mozna sobie wyobrazić co będzie jak sprywatyzują reszte " Będzie się dzwoniło i umawiało na wizytę zamiast czekać pół dnia w kolejce. A płacąc za usługę będziemy mięli ją wykonywaną na światowym poziomie, jak dziś u dentystów - płacę 150 ale mogę od razu jeść po zabiegu, a nie czekać godzinę!"""" oj jakiś ty głupi!!!!!!!!!!!!!!

Gość komorowskiego funka
to zmień dentystę, możesz w brew pozorom to jest tańsze, kiedy płacisz za leczenie niż kiedy płacisz co miesiac składki na niby bezpłatną służbę zdrowia za tą kasę co płaciłam przez rok składki to bym opłaciła leczenie sobie prywatnie i jeszcze na wakacje pojechała wypocząć

Gość juz nie wyrabiam.............
mozg sobie sprywatyzuj...dobrze na tym wyjdziesz ............

Gość Naime
Teraz na leczenie mnie stać , ale po prywatyzacji wątpię . I nie kipcie tak jadem , zadałam tylko pytanie . Ale jak widać to nie porozmawiam . Dobrej nocy .

Gość cafeteriuszka
Ja chodzę do dentysty do prywatnej przychodni ale w ramach ubezpieczenia i nie czekam:) jestem umówiona na konkretną godzine i wchodze

Gość Państwo z podatków
ludzie - używane w Polsce słowo "składki" jest tylko umowne, zwyczajowe: w istocie płacimy zwyczajne podatki, jak i obywatele ośmielę się rzec, wszystkich innych krajów. I z nich będą leczone dzieci autorki i inne.

Gość juz nie wyrabiam.............
teraz w nzoz to przynajmniej czysto sie zrobila a nie tak jak kiedys...brud, smrod i ubustwo...

Gość Wygrał Janusz Korwin-Mikke!
"a ja do dentysty sie umawiam płace a i tak czekam godzine w kolejce wiec nie pitol" a kto ci każe tak wcześnie przychodzić? a jak to wina dentysty że ma opóźnienia to w przeciwieństwie do publicznej służby zdrowia masz WYBÓR i możesz zmienić dentystę więc i tak wychodzi że czekasz wyłącznie ze swojej winy bo nie umiesz skorzystać z prawa wyboru jakie masz, dla przykładu ja czekam 15 minut do dentysty, a jak ma opóźnienia to dzwoni do swoich klientów z godzinę wcześniej żeby przyszli później

Gość monogamiczny pijak i złodziej
do skandynawi jedź z dziećmi lub do UK! tam służba zdrowia bardzo dobra, pomocna i wspaniała!

Gość piczkaxxxxxxxxx
nie moge zmienic bo moj dentysta to takze moj ortodonta a koncze leczenie .. poza tym przychodzilam na poczatku na wyznaczona godzine ale teraz przychodze godzine wczesniej bo zawsze czekalam z godz albo półtorej

ludzie to u nas jest bezplatne leczenie ? nie wiedzialam moze skorzystam

widać żeś ciemna to i cię nie stać, za to masz dużo czasu żeby stać w kolejkach do lekarza na fundusz

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 3 dzieci i sie nie martwie !!! wole płacić niz to co jest teraz

Gość brudne kalosze
bałagan i kolejki trudności z dostaniem się do lekarza ,to wszysto jest robione sztucznie zeby utrudnić nam pacjentom życie i sprywatyzować slużbę zdrowia wiem coś o tym ponieważ wiele lat pracowałam w służbie zdrowia i napatrzyłam się na to co jest wiprawiane