Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany polak

co sądzicie o tak wyspokim poparciu Jarka K. czy ludzie mu współczuja??

Polecane posty

Gość zalamany polak

Załamalem sie!! czy ludzie glosuja na prezydenta czy to wspolczucie po katastrofie??

Gość witamina b 12
ja jestem przerazona bronek nie jest idealem ale.. czy ludzie juz nie pamietaja tej nagonki na ludzi ktorzy byli przeciwko kaczynskim za rządow PIS ciemnny motłoch wszystko kupi (cytując jacka kurskiego) nawet pieprzenie o przemianie kaczynskiego

Gość witamina b 12
czasem trzeba wybrac mniejsze zlo kaczynski bylby katastrofa dla polski, wetowalby wszystko jak jego brat, dla zasady

Gość kaczynski wcale duzo
nie wetował, juz nie przesadzaj. takie miał uprawnienia a że PO nie chciało współpracować tylko prowadzić konfrontacje to ich wina

Gość bo we mnie jest prawda
trzeba miec najebane zeby glosowac na po... tusk obejmie wladze bo bronek to wasata marionetka, po jest dla bogaczy, nie ma irlandi, nic nie zrobili....glupota ludzka nie zna granic i takie deboile jak wy to pokazuje:D:D:D...a ty przestan dupczyc o litosci...gowno sie znasz a nie na historii baranku:D

Gość witamina b 12
a czego nie zawetował??? nawet traktatu lizbonskiego nie chcial podpisac - a przeciez negocjacje nad jego ksztaltem to ponoc byl jego wielki sukces

Gość dziwna sprawa
bo z tego co ja wiem to rzad ma najwiecej do powiedzenia a nie prezydent ale jak sie czlowiek nie zna *czytaj TY) to zwala na prezydenta i glosuje na PO a potem narzeka:) żal...

Gość idioci sa na kafe jak zawsze
mniejsze zlo komorowski hahaha, po bedzie jechalo jak bedzie chcialo ,

Gość witamina b 12
be we mnie jest praw... wlasnie takie chamy jak ty poszly dzisiaj do urn niestety

Gość zawsze mozna zakreslic 2
i nie powinien byl w ogole podpisywac tego traktatu

Gość idioci sa na kafe jak zawsze
takie idiotki jak ty tez poszly ktore gowno sie znaja na polityce i potem bedziemy mieli - zapierdalac do 70...a ty krowo bedziesz biedowała hahaha...no ja akurat na zagranica robie i kase mam:> glupota ludzka nie zna granic, gowno sie znasz

Gość witamina b 12
czyli nie wiesz ze prezydent PODPISUJE ustawy, jesli tego nie zrobi - a PO nie ma takiej przewagi w sejmie zeby odrzucic weto prezydenta - to ustawa przepada i nic sie nie zmienia

Gość Michal USA
Wole w Pisie byc moherem niz w PO FRAJEREM!

Gość misiaczeQ27
ja jestem za Pisem i uważam, że Tusk to idiota który duzo obiecywał, Komorowski nie nadaje sie na Prezydenta, nie sprawdził sie kompletnie na pogrzebie, kloce z niego niestety, jego żonka - cóz dietka sie przyda i nie tylko - wstyd dla Polski.buźki

Gość witamina b 12
spadaj chamie - to do głąba powyzej dlaczego wiec wynegocjowanie traktatu ludzie kaczynskiego oglosili jako jego sukces?? wyjasnisz to?

To tez, ale Jarek przede wszystkim nie pokazywal sie publicznie, nie wypowiadal sie publicznie...nie wystepowal praktycznie w tv...stad takie poparcie.

Gość echhh nie chce ale msuzem
i bardzo dobrze ze nie zawetował traktatu lizbońskiego, przeciez to zgroza dla Polski :o Polska z podpisaniem traktatu nie bedzie juz wolnym panstwem a panstwem w UE :o

Gość tylko kaczor
wikibronek co najwyżej na komika w sejmie :P Przecież to obciach miec takiego głaba za prezydenta...Poza ty cała władza dla PO= rozsprzedanie Polski do końca i podejście typu: bez kasy jesteś śmieciem

Gość a co to chiny ze cenzura
w dupie mam Komorowskiego i PO, chą zabrac wolne media, wolny internet! chuj im w dupe, wole sredniowiecznego Kaczke🖐️

Gość witamina b 12
ale łykasz bzdurki które rozgłasz PIS jak głodna kaczuszka

Gość po prostu dziwne
jest to, że ludzie popierający pis są bardzo zawistni i zdeptaliby każdego o innych poglądach a może nawet nie dziwne tylko po prostu smutne...ludzko przykre...niestety... nie zagłosuję na kogoś kto chce wsadzać do więzienia rodziny za to, że chcą mieć dziecko, a jestem osobą wierzącą i praktykującą i nie zagłosuję na kogoś kto uzależnia bycie prawym Polakiem od od swoich przekonań

Gość cena cena cena
Tak. Komorowski jest idealny (m) .... cieniem Tuska :p Całe szczęście, że będzie II tura Może ludzie się opamiętają :(

Gość po prostu dziwne
nie piszę, że komorowski jest cudowny, ale nikt nie zrozumie co to znaczy nie móc mieć dziecka, jeżeli tego nie doświadczy...to bardzo ważna sprawa, biorąc pod uwagę, że coraz więcej rodzin ma taki problem