Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midribb

czy PO ma zamiar wprowadzic w Polsce walute \Euro?

Polecane posty

Gość midribb

jw bo nie wiem na kogo glosowac

Gość mam nadzieję że tak

Gość też mam nadzieje że tak

Gość jaaaaa2o
mam nadzieję że NIE !!!

Gość taka prawda.......
czy PiS mówi że tej waluty w Polsce nie wprowadzi?;)

Gość midribb
no wiec jak kto mowi?

Gość juz dawno chcieli
wprowadzić, cale szczęście nie zdołali :classic_cool:

Gość taka prawda.......
żadna z tych parti nie mówi jednoznacznie że nie chce euro;) obie cos kręcą, wiekszymi zwolennikami wprowadzenia euro wydają sie oczywiscie ludzie z PO ale tak do konca trudno powiedzieć czy ktos ta walute w ogóle chce, poza tym nie wiadomo czy ona sama przetrzyma kryzys:o

Gość ja wiem wzystko co mozliwe
J Kaczyński podczas debaty mówił że euro zostanie wprowadzone dopiero gdy POlska będzie na to gotowa, Komorowki podał nawet rok w którym wprowadzi tylko nie pamietam ktory to byl

Gość wszycy mają zamiar
to zostało postanowione w traktacie akcesyjnym, otwarta zostaje kwestia kiedy, a nie czy - politycy o tym wiedzą (choć zważywszy na gafy Komora można wątpić, co on wie a czego nie). Nie chcecie EURO to już po ptokach - trzeba było być na nie w referendum akcesyjnym.

Gość podobno TAK
i Ci co zarabiają mniej niż 3 tys na rękę pójdą z torbami bo będą zarabiać tylko na opłaty :o W Niemczech wymiana waluty była 1:1 :/

Gość midribb
przeciez to jest wrecz niemozliwe w polsce.. ceny wyrownaja z zagranicznymi a zarobki zostana marne..

nie wiem kto pisze "mam nadzieję ze tak" Na co macie nadzieję ??? Że jak na Słowacji będziecie zarabiac po 200 euro (średnia pensja)??? :O My nie Niemcy, u nas nie będzie 1:1....

Gość asdfghjksadfgrth
no włąśnie a jak wprowadzą to czy zarobki też wyrównają z europejskimi????????

Gość midribb
asdfghjksadfgrth chyba śnisz

Gość mazenie scietej głowy
oczywiście ze nie , Komorowski z Napieralskim jak najszybciej chca w prowadzić a dlaczego cha bo maja jakies przedsiębiorstwa bo tylko im bedzie sie opłacało a reszta społeczeństwa niet

Gość mazenie scietej głowy
Przypomnijmy gospodarcze poglądy Bronisława Komorowskiego. Bronisław Komorowski jednoznacznie opowiada się za wejściem Polski do strefy euro. - Polska powinna wejść do strefy euro i, z tego co wiem, rząd wyznaczył termin od 2014-2016 r. Do tego czasu trzeba Polskę przygotować - powiedział kandydat Platformy Obywatelskiej. Jarosław Kaczyński zdecydowanie wygrał wybory prezydenckie wśród amerykańskiej Polonii . W głosowaniu na terenie Stanów Zjednoczonych padł rekord frekwencji. W Chicago Jarosław Kaczyński "zmiażdżył" rywali zdobywając prawie 80 proc. głosów. W całych Stanach Zjednoczonych Jarosław Kaczyński uzyskał prawie 70 proc. głosów. Na drugim miejscu był Bronisław Komorowski - 25 proc. Na Grzegorza Napieralskiego głosowało 2,5 proc. wyborców. Poparcie dla pozostałych kandydatów nie przekroczyło 1 proc. W Nowym Jorku prezes Prawa i Sprawiedliwości zdobył 2/3 wszystkich głosów, marszałek Sejmu 1/3. Bronisław Komorowski wygrał jedynie w okręgu Waszyngtońskim. Tu jednak głosowało zaledwie 940 osób. W Stanach Zjednoczonych w głosowaniu wzięło udział 33 i pół tysiąca osób - czyli o 7 więcej niż w wyborach parlamentarnych w 2007 roku i ponad trzykrotnie więcej niż wyborach prezydenckich sprzed 5 lat. Najwięcej Polaków głosowało w Chicago - prawie 17 tysięcy oraz w Nowym Jorku - ponad 13 i pół tysiąca.