Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 27 kraków

Odkąd moj facet zaczął dobrze zarabiac totalnie mu odwalilo

Polecane posty

Gość ania 27 kraków

Moj facet (właściwie od przedwczoraj juz nie jestesmy razem) założył pół roku temu firmę. Do tego momentu wszystkko bylo ok,ale potem zaczęło sie psuć. Nagle zaczął zarabiac bardzo dużo pieniedzy. Do tej pory pracował w dziale marketingu w takiej małej firemce, nie bylo zle,ale rzeczywiscie zarabiał slabo, potem założył firmę, nawet nie wiem co to do końca, ale jakieś negocjacje w biznesie czy cos tam, negocjuje jakies wazne kontrakty, latal do francji i holandii.Od tamtej pory zaczal powoli traktowac mnie jak gowno, wytykac zaczał ze jestem za gruba, ubieram sie jak wiesniara, jem gówno i takie tam. Nie zabieral mnie na imprezy, zacząl ludzi traktowac jak gowno. Dpeiro teraz zobaczylam jaki to gnoj

Gość nywaaaa
W takich sytuacjach wychodzi małość człowieka...

Widzę, oligarcha z gościa wylazł :P Za sprawą bohaterskiej Armii Czerwonej rosyjskie geny znalazły się w pulach genetycznych połowy państw Azji i starego kontynentu. :P

Gość 2468
i ty jeszcze z nim jesteś mimo że twierdzisz że traktuje cie jak gowno?:o dlaczego? jestes az tak zdesperowana ze nie potrafisz odejsc od takiego człowieka? i co napiszesz ze tak strasznie kochasz czlowieka co ma cie za gowno? widzisz jakas przyszlosc? liczysz na cud?

Gość ania 27 kraków
nic o mnie nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj tak sie akurat sklada ze studiuje zaocznie, nie mam pracy i mam do splacenia kredyt, a on to wszystko finansuje, i nie ukrywam tez,ze przyzwyczaiłam sie do wygodniejszego życia, wakacji za granicą, luksusowego mieszkania i fajnego auta jak zawsze bylas biednna to nigdy mnie nie zrozumiesz idiotko!

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
aha, to wlasciwie wszystko sie wyjasniło:) czyli możesz być traktowana jak gowno, ale za odpowiednią kase:)

Gość migotka z pomorskiego
ja mam identycznie, facet traktuje mnie jak gówno,ale gdybym od niego odeszla, to gdzie mialabym isc, spowrtoem do rodzicow? ona zarabia miesiecznie 20 tys., ja nie pracuję, nie mam ani auta ani domu, ani oszczednosci, wiem ze mnie zdradza,ale mi juz wszystkoo jedno, wszystkie lzy wypłakałam

Gość klewse
Facet zaczął zarabiać więcej i zobaczył że stać go na więcej, może mieć lepszą, ładniejszą, która lepiej o siebie dba i też leci na kase jak ty. Ma kase to idz do fryzjera, aerobic, zacznij sie ubirać i jeść jak człowiek, albo pakuj manatki, bo na twoje miejsce już czeka 10 innych.

Gość autorko moze on po prostu
zaczal bywac w swiecie i widzial mode i inne kobiety i moze mu sie bardziej podobaly, dlatego Cie krytykuje. swiatowy sie zrobil, a ma taka "wiesniare" u boku...

Gość spocony sexy men
Jeśli kobieta traktuje sama siebie jak prostytutkę to znajdzie wyłącznie faceta, który będzie ją traktować jak prostytutkę. Ot, cała prawda. To są skutki braku zrozumienia czym jest prawdziwa miłość. Proponuję: pójść na pielgrzymkę pieszą i modlitwę do Matki Bożej, Ona najlepiej rozumie kobiety, bo sama jest kobietą.

Gość całkowicie czarny kot
tak sie traktuje prostytutki - daje kase i moze robic co chce