Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12340987

Czy w schronisku przymią psa?

Polecane posty

Gość 12340987
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/59173e489535a5c9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3dac97903d7d9b5d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3dac97903d7d9b5d.html Jest stosunkowo młody, a wysokości dorosłego Labradora. Wesoły, odrobinę niepewny. Nie boi się ludzi. Jest jednak chudy, wczoraj wydawało mi się że po prostu szczupły. Wygląda po prostu tak jak by wcześniej był dobrze karmiony, bo łapy ma rozwinięte, a po prostu od kilku dni może nic nie jadł bo zubożała tkanka tłuszczowa. Jak się chwile rozjusza to sam zaczepia do zabawy. To będzie na pewno duży pies. Mogę douczyć go pewnych komend jak siad, leżeć, zostań, przynieś kapcie, lub smycz, aport, puść itp, wygląda na inteligentnego, więc może i łatwo go się uczy, może to pozwoli łatwiej znaleźć nowego właściciela jeśli stary się nie odezwie?

Gość 12340987
aha, miejscowość- okolice Tomaszowa Maz. mój e-mail syl_k@pocz ta.fm

Biedny psiak, pewnie ktoś go wyrzucił z samochodu, bo jechał na wakacje, albo zamierza. Nie wiem, co bym zrobiła takim ludziom, na posiadanie psów powinny być o wiele surowsze wymogi, tacy przyjaciele, a często się spotykają z bezdusznością i pogardą. Na pewno przyjmą, jak powiesz, że znalazłeś, na ulicę przecież nie dadzą, to by było chore.

Gość 521
Całkiem ładny piesek. Wygląda nieźle, musiał się trochę błąkać, bo faktycznie trochę schudł. Pewnie też trochę się odwodnił przy okazji - dbaj żeby miał świeżą wodę w misce - to nic nie kosztuje. Suchym nosem się nie przejmuj - to nie musi byc oznaka zadnej choroby. Ja też rozpowiem gdzie mogę. Pozdrawiam

Gość 12340987
Dzięki serdeczne, wodę ma w misce stale, jakiś czas utrzymam, jednak wolę oddać go jak najszybciej bo psu się w głowie pomiesza jak zdąży się gdzieś przyzwyczaić

Gość wredne te ludzie
No i co szczekacze i moralizatorzy forum, no kto wezmie pieska?????????? "dziwnie piszesz autorze" no co juz nie masz nic do powiedzenia??? wredna raszplo, jak takas madra to ty wez pieska...no tak, tylko jezorem umiesz mielic.

Gość wegetacja
napisalam dodatkowego posta o tym piesku, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko...im wiecej osob sie dowie tym wieksza szansa ze znajdziesz dla niego dom. Pozdrawiam i dawaj znac co z Lapa:)))

Gość w schronisku zajmuja sie
tylko i wylacznie przyjmowaniem zwierzat. Nie jezdza i nie zabieraja ich z ulicy niestety :(

Gość 12340987
wegetacja, oczywiście że nie, bardzo Ci dziękuję :)

Gość 12340987
a teraz wybaczcie, idę go oswoić z klikerem :D

Gość 12340987
Informuję że pies jest inteligentny, w błyskawicznym tempie przyswoił za co jest nagradzany. W ciągu 5 min nauczył się dotykania nosem przedmiotu, nie zna jedynie jeszcze komendy bo to za szybko. Aby udowodnić że to nie ściema, mogę nagrać filmik :) . Pies będzie świetny do nauki

Gość założ temat na ogólnym
pt oddam psa i wklej foty zrób tak tez na innych stronach

Gość Miauuuu
Człowieku, zapomnij o schronie to dla większości zwierzaków wyrok dożywocia i szybkiej śmierci. Jeżeli to nie ściema napisz mi maila na satyr77@onet.pl to coś się wymyśli

Gość wegetacja
a ja zaczynam bombardowac blogi:))))

Gość hfdhfgfd
daj ogłoszenie na gumtree albo innych portalach ze oddasz za darmo ktos sie odezwie

Gość 12340987
wegetacja, dziękuję bardzo :)

Widzę, że wypowiadam się już po temacie trochę, ale chciałam się zapytać, jaka karma będzie dobra dla starego psa, takiego, co ma już powyżej dziesięciu lat? Patrzyłam na www.e-karma.pl bo mają tam duży wybór i znalazłam linię weterynaryjną, ale nie jestem pewna, czy to jest karma dla psów chorych, czy podejdzie też dla psa, który jest starszy? Co mi doradzicie?

Gość monaga
wszyscy którzy kochają zwierzęta, podpisujcie petycje!!!!!! uniteddogs.com/stopkillingdogs www.ptroa.co.il/petition/index.php

Gość monaga
www.uniteddogs.com/stopkillingdogs