Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karitoss

WYBORY

Polecane posty

Gość Karitoss

Opamiętajcie się!!! Oddając całkowitą władzę platformie robicie największa krzywdę narodowi.. Kandydat platformy będzie prezydentem..dla platformy.Pełnia władzy w rękach tych ludzi to najgorsze co może być.Sprzedawane stocznie,afera hazardowa,białe miasteczko-tak działa platforma i tak będzie działał Komorowski!!! Mamią ludzi i tak to wygląda.Glosując na Jarosława Kaczyńskiego dajemy szansę Polsce nie tylko na lepsze jutro ale też na to by zmienić polską scenę polityczną,by platforma przestała być "partia przyzwyczajona do władzy" ale dajemy szansę na przyszłość Lewicy! W końcu może zmienić się w Polsce jedno władztwo.To nie prawda że źle dla Lewicy będzie oddać głos na Jarosława Kaczyńskiego-to będzie najlepsze-on daje szanse na zmiany!!!! Jarosław Kaczyński-bo Polska jest najważniejsza

Gość wszystko sie moze zmienic
w dodatku Komorowski podpisał ustawę o „polskich Jugendamtach :o http://wolnemedia.net/?p=22329 po prostu WYPAS :o

Gość sdfghjkl;
dokladnie miedzy Po a Pis wybieram PIS

Gość mądrze mówisz ale
niektórzy ludzie nie wiedzą co to znaczy w Rządzie zdominowanie władzy przez 1 partię... potem będą lamenty itd ale będzie za późno, a teraz zaczną tutaj ludzi wyzywać od idiotów, kretynów tylko dlatego, że nie gosują na Komorowskiego :o

Gość Krupczatka30.30
zgadzam się. PO i spółka sprzedadza Polske Niemcom i zachodowi!! Sprzedadza elektrownie zachodznim firmom - będzie drożej. Sprzedadza tak samo gazownie, ziemie juz wyprzdawają bez limitu, sprzedadza stocznie i inne zakłady zachodnim przesiepbiorcom... To jest przerażające!! Wybierając PO-wskiego prezydenta, wybieramy ten sam rząd, ktoy rządzil przez ostatnie lata... I przez który tyle Polaków musialo wyjeżdżac za granicę by zarobic na chleb... Tworza się juz dwi strefy euro i euro super... Bieda,bieda, bieda... :( PO i spółka to sprzedawczyki Niemców i Rosji... witaj PRLu... :(

Gość kasiaaaaaaaaaaa
wybór Komorowskiego-klęska dla Polski... będą lamenty,będzie zdenerwowanie-ale Wy to wieice a i tak go wybierzecie

ale przeca już tak było- J był premierem, L prezydentem, PiS w rządzie związał się z LPR i Samoobroną... i co...? PiS tak pięknie się sprawdził?

Gość Wojtek18
Polska staje w obliczu trudnej sytuacji politycznej-zagarniecie pełni władzy przez ludzi którzy w biednym kraju są dla bogatych to czyste szaleństwo... Oni maja swoje za skórą Jarosław Kaczyński-bo Polska jest najważniejsza.Mam 18 lat i niestety ale władza PO juz mi zaszła za skórę.Pójdę drugi raz zagłosować bo wiem że jedynem dobrem dla Polski jest Jarosław Kaczyński...

Gość Wojtek18
inwigilacja? popatrz na projekty PO... a Europa się z WAS śmieje - Słońce Peru ahahahaha

Gość mądrze mówisz ale
ja chciałam głosować na śp Szmajdzińskiego :] ale los zdecydował inaczej ehh :(... teraz wolę J.K. niż B.K.

Gość Wojtek18
Ona.Wiesz ja się interesuje polityką;) Komorowski doprowadzi do jeszcze gorszej sytuacji państwa a potem odwróci kota ogonem...

Gość Wojtek18
ona.popatrz jak PO chce inwigilować!popatrz a potem o inych mów..masz włączonego neta to luknij sobie...

Gość Wojtek18
wgl kim jest Komorowski? Kolejne karykatury do koryta jak świnie...

Gość rerwerwerdeededwedwd
" socjal, populizm i nic więcej pan Kaczyński nie ma do zaoferowania. poza tym że jest chory na władze" a co zaoferowało peło??? kazdy rzad to kolesiostwo. korwin mikke przynajmniej prawde powiedział że ja wam nic nie dam ale i nie zabiore

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybieramy prezydenta teraz a nie rząd!!!!! Żaden prezydent nic nikomu nie da. Może co najwyżej zgodzić się z rządem i Sejmem, albo nie i zawetować. Tyle może według naszego prawa prezydent. Więc o czym tu gadanie kto komu co da...

Gość rerwerwerdeededwedwd
chodzi o cały system pacanie najpierw zapoznaj sie z pogladami ekonomicznymi kandydatow ktore kiedys majac duze poparcie jako rzad moznaby wdrozyc